Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Пелаво Грипактив Синус сашета Преглед отблизо

Пелаво Грипактив Синус сашета

14,74 лв

1749

Описание:

Pelavo Gripactive Синус представлява комбинация от внимателно подбрани натурални съставки, които подпомагат правилното функциониране на горните дихателни пътища.

Продуктът съдържа:

  •     стандартизиран екстракт от корен на Африкански пеларгониум - по естествен начин подпомага функциите на горните дихателни пътища.
  •     шипка – допринася за правилното функциониране на имунната система.
  •     индийска ехинацея (Andrographis paniculata) – подпомага функциите на горния респираторен тракт.

Екстрактът от корен на Африкански пеларгониум е богат на редица биоактивни вещества, принадлежащи към кумариновата група, кумаринови гликозиди, фенолни киселини, флавоноиди, проантоцианидини и мастни киселини. Съдържанието на отделните компоненти в екстракта може да варира - в зависимост от метеорологичните условия в плантациите с насаждения от растението. Следователно стандартизацията е изключително важна, тъй като гарантира, че съдържанието на веществото, отговорно за ефикасността на продукта, е еднакво във всяка производствена партида. Pelavo Gripactive Синус съдържа висококачествен стандартизиран екстракт от корен на Африкански пеларгониум.

Приложение:

Хранителна добавка, 10 сашета.

Pelavo Gripactive Синус се препоръчва за употреба при поява на симптоми като запушен нос и синуси, както и 2-3 дни след тяхното отшумяване, но не повече от 14 дена.

Възрастни и деца над 12 години – 1 саше дневно. Изсипете съдържанието в 150 мл гореща вода (приблизително ¾ чаша). Продуктът се препоръчва особено през периоди на понижен имунитет.

Забележка: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителната добавка не може да се използва като заместител на разнообразното хранене. Не приемайте в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките. Не се препоръчва по време на бременност и кърмене. Съдържа захар и подсладител. Продуктът не служи за лечение, диагностика и профилактика.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО