Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Омакс Нео Преглед отблизо

Омакс Нео капс х 30

11,08 лв

1832

Омакс Нео капс х 30

Омакс Нео съдържа уридин монофосфат и цитидин монофосфат в комбинация с B- витамините B1, B6, фолиева киселина, както и магнезий. Синергичното действие на съставките подобрява работата и регенерацията на невроните при стрес, механично или друго увреждане.

Уридин и Цитидин са нуклеозиди, които подпомагат растежа, деленето, функционирането и възстановяването на невроните, като в същото време ги защитават от дегенеративни изменения. Имат благоприятно действие върху психичната функция, паметта, настроението и мотивацията. От друга страна, уридинът участва в синтеза на мембранните белтъци, образуващи миелиновите обвивки на нервите, като по този начин спомага за тяхната регенерация.

Магнезий и витамин В-витамините допринасят за намаляването на чувството на отпадналост и умора. Съдействат за поддържането на нормалната психична функция. Допринасят за стабилността и нормалното функциониране на нервната система. Подпомагат електролитния баланс, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Магнезият подобрява функцията на мускулите и правилния синтез на белтъчини.

Състав в 1 капсула:

  • Магнезий 100 mg
  • Уридин 5‘- монофосфат 50 mg
  • Цитидин 5‘- монофосфат 6 mg
  • Витамин B1 (тиамин хидрохлорид) 4 mg
  • Витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид) 3 mg
  • Фолиева киселина 400 μg

Начин на употреба:

За възрастни – по 1 капсула дневно.
Не превишавайте препоръчителната доза от 1 капсула дневно.
Препоръчителна е консултация с лекар при бременност и кърмене.
Не повлиява способността за шофиране и работа с машини.
Не предизвиква привикване.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО