Хранителни добавки

Производители

Последни статии

Пикозитол Преглед отблизо

Пикозитол

19,66 лв

1836

Описание:

Пикозитол допринася за нормална функция на яйчниците, подпомага редовността на менструалния цикъл и процеса на овулация, поддържа хормоналния баланс.

Състав:

Хранителна добавка, 30 сашета. Всяко саше съдържа:

  • Мио-инозитол 2000 mg
  • L-аргинин 100 mg
  • Фолиева киселина 400 µg
  • Витамин D (холекалциферол) 10 µg

Мио-инозитол допринася за стимулиране на функцията на яйчниците и качеството на яйцеклетката. Съдейства за нормален хормонален баланс. Подпомага по естествен начин редовността на менструалния цикъл и процеса на овулация.

L-аргинин е аминокиселина, необходима за хормоналния баланс. Подпомага увеличаването на дебелината на ендометриума. Съдейства за увеличаване на кръвния поток към гениталиите, за повишаване на либидото и за достигане на оргазъм.

Фолиевата киселина допринася за нормалния растеж на тъканите, синтеза на аминокиселини и метаболизма на хомоцистеина. Участва в процеса на делене на клетките. Подкрепя нормалната психична функция и имунната система. Допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

Витамин D участва в процеса на делене на клетките. Допринася за поддържането на нормална концентрация на калций в кръвта. Поддържа нормалната функция на имунната система.

Дозировка:

Да се приема по 1 саше дневно, разтворено в около 250 мл вода.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО