Хранителни добавки

Производители

Последни статии

AboPharma VentroLax - лаксатив 30 грама Преглед отблизо

AboPharma VentroLax - лаксатив 30 грама

10,06 лв

1890

За благоприятен ефект върху чревния тракт.

Описание:

ВЕНТРОЛАКС е специално разработена нова формула от Александрийска сена, Зърнастец, Алое и Ревен, оказващи благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт. Съдържащите се в нея растителни екстракти са обработени по иновативна технология за микронизиране, което ги прави по-добре усвоими за организма, при това на 100% от биоактивните им елементи. Съдържа също Карамфил, който спомага за храносмилателните процеси.

Състав:

Хранителна добавка, 30 грама. 

Съставки за максимален ПДП  4 гранули
Сена 980 mg
Зърнастец 480 mg
Алое 300 mg
Ревен 80 mg
Горски слез  40 mg
Трилистна алойзия  40 mg
Канела 40 mg
Kарамфил 40 mg

Съдържа: стрити на прах микронизирани: листа на Александрийска сена (Cassia Angustifolia M. Vahl), кора на Зърнастец (Rhamnus frangula L.), листа на Алое ( Aloe Ferox Mill), корен на Ревен (Rheum palmatum L.), листа на Горски слез (Malva sylvestiris L.), листа на Трилистна алойзия (Lippia Citriodora Lam. Kunth), кори на Канела (Cinnamomum zeylanicum Blume), скилидки Карамфил (Eugenia caryophyllata Thunb).

Препоръчителен прием:
От 1 до 4 гранули на ден, с повече вода, за предпочитане вечер.

Продуктът е за възраст над 14години. Под тази възраст: приемайте след консултация и по препоръка на лекуващия лекар. Не превишавайте препоръчителният дневен прием. Хранителната добавка да не се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене!

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО