Хранителни добавки

Производители

Последни статии

AboPharma Калций 250 mg + Витамин С 500 mg - 20 ефервесцентни таблетки Преглед отблизо

AboPharma Калций 250 mg + Витамин С 500 mg - 20 ефервесцентни таблетки

4,30 лв

1950

Описание:

Витамин С допринася за нормалната функция на имунната система както и за поддържането и по време и след интензивни упражнения, за защитата на клетките от оксидативен стрес, за нормалното образуване на колаген и нормалното състояние на хрущяла. Витамин С допринася още за нормалното функциониране на нервната система и кръвоносните съдове, поддържането на нормалната психична функция, за намаляването на чувството на отпадналост и умора, регенерирането на витамин Е в неговата редуцирана форма. Освен това, увеличава усвояването на желязото. 

Калцият е необходим за поддържане на нормалното състояние на зъбите, костите и мускулите, участва в процеса на делене и обособяване на клетките, допринася за нормалната функция на храносмилателните ензими и нормалното пренасяне на нервни импулси, нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

Съставки:

Хранителна добавка, 20 ефервесцентни таблетки с вкус на портокал. Съдържа:

Регулатор на киселинността: лимонена киселина, калциев карбонат; регулатор на киселинността: натриев хидроген карбонат, Витамин С (L-аскор-бинова киселина); втвърдител: сорбитоли; подсладител: цикламати; пълнител: глюкоза (0,03g/100ml); аромат: портокал; носител: полиетилен гликол 6000; подсладител: натриев захарин; оцветители: рибофлавин, сънсет жълто, може да има неблагоприятни последици  върху  дейността и вниманието на децата.

Съставкив 1 табл. %ПДП
Калций250 mg31, 25 %
Витамин С 500 mg625 %

*%ПДП=Препоръчителни стойности за дневен прием

Препоръчителен прием:

Приемайте по една таблетка на ден, разтворена в чаша вода.
Не превишавайте препоръчителния дневен прием. Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО