Хранителни добавки

Производители

Последни статии

AboPharma Алое Вера сок (99.6 %) - 500 ml Преглед отблизо

AboPharma Алое Вера сок (99.6 %) - 500 ml

17,27 лв

2068

Сокът на Абофарма Алое Вера е безценен дар от боговете, даващ на тялото скъпоценни градивни вещества.Предлага широка гама от около 160 ценни съставки, полезни за човешкия организъм.

Сокът на Абофарма Алое Вера спомага срещу много симптоми и заболявания, сред които: за намаляване на нивото на холестерол, предпазва тялото от стрес, от възпаления и камъни в бъбреците. Алое Вера предотвратява високото кръвно налягане, спомага за предотвратяване на рака на дебелото черво и благоприятства храносмилателния тракт. Алое Вера помага при запек, стабилизира кръвната захар и затова е подходящ и за диабетици.

Предназначение:

Сокът от сърцевината наАлое Вера на Абофарма е безценен дар от боговете, даващ на тялото скъпоценни градивни вещества. Съдържа около 160 известни съставки полезни за организма. Витамините от групаВ допринасят за нормалното фунциониране на нервната система, за нормалното образуване на червени кръвни телца, за нормалния синтез на цистеин. Витамин В6 допринася за регулирането на хормоналната дейност. Витамин В12 участва в процеса на делене на клетките. Пантотеновата киселина допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Биотинът допринася за поддържането на нормалното състояние на косата и кожата, за нормалната функция на имунната система, за защитата на клетките от оксидативен стрес, за образуването на колаген, за нормалната функция на зъбите, костите, хрущяла и кръвоносните съдове. Витамин С увеличава усвояването на желязото.

Съставки: 99.6 % сок от Алое Вера (Barbadensis Miller) контролирано обогатен с витамини (виж таблицата). Киселинен агент: лимонена киселина. Консерванти: калиев сорбат и натриев бензоат.

Произведено със сертифицирани суровини под постоянен лабораторен контрол.


Съставки                           в 60мл           100 мл       *ПДП
Алое Вера                            59,76мл        99,6 мл
Витамин В6(Пиридоксин)          2.4 mg            4mg       120 %
Витамин В12(Цианокобаламин)  3.6 μg            6 µg       360 %
Биотин (D-Биотин)                   160 μg         267 µg       107 %
Пантеонова к-на
/Калциев D-пантотенат/             7.2 mg           12mg        120%
Витамин С /L-аскорбинова к-на/ 15 mg           25mg         25%
*ПДП=Препоръчителен Дневен прием
Натуралните съставки са предмет на естествени изменения.


Хран. Информация:          в 60 ml                  в 100 ml
Енергия:                     33,66kj/7,92Kcal     56,1kj/13,2Kcal
Въглехидрати:
Захари:                         <7,8ml                        <13ml
Протеини:                      <0,06g                       <0,11g
Мазнини:                      <0,054g                      <0,09g
Баластни вещества:       <0,06g                       <0,10g


Препоръчителен прием: Приемайте 3 пъти на ден по около 20 мл. Пресният сок от Алое Вера е ценна хранителна добавка и е допълнение към един здравословен начин на хранене. Съхранявайте на хладно и тъмно място. Разклатете добре преди употреба. След отваряне съхранявайте в хладилник. Изконсумирайте в рамките на 14 дни.Може да се приема от диабетици.


Забележка: Да не се надвишава препоръчителната дневна доза. Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и на здравословния начин на живот. Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място, недостъпно за деца.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО