ПРОДУКТИ
Кошница

Цинкадитив + синя боровинка капс х60

Цинкадитив + синя боровинка капс х60
Цинкадитив + синя боровинка капс х60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7921
48.00лв.
Купи

ЦИНКАДИТИВ + СИНЯ БОРОВИНКА  –  ЗА ОБЩО ЗДРАВЕ И ОТЛИЧЕН ИМУНИТЕТ!!!

ЦИНКАДИТИВ + СИНЯ БОРОВИНКА е нов продукт с марката Grewia. Той представлява хранителна добавка в 60бр.растителни/веган/ капсули, в чиято 100% иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизирани билкови екстракти, витамини и минерали от  Синя Боровинка/Bilberry Extract 90%/, Спирулина/Spirulina turpin-72.15%/, Цинк /Zinc gluconate 97.0-102.0%/, Витамин А/Retinyl acetate-99%/ и Меден Глюконат/Copper gluconate-98%/ с основната цел, – да стимулира нормалната дейност на имунната система, да повлияе благоприятно на умствената и физическа дееспособност, да детоксикира, защити и укрепи организма при настъпили вече сезонни заболявания, грип или остри вирусни инфекции.

Функцията на ЦИНКАДИТИВ + СИНЯ БОРОВИНКА е да спомага доброто състояние на тялото като подобрява зрението и намалява напрежението в очите.Чрез приема на този продукт, вие ще намалите чувството на отпадналост и умора, ще подобрите физическата си активност, ще се почувствате по-тонизирани, по-енергични и по-здрави

ЦИНКАДИТИВ + СИНЯ БОРОВИНКА е хранителна добавка, съставена от 100% натурални продукти. Той е чудесно средство допринасящо за цялостното укрепване на организма, особено през зимните месеци когато имаме повишени нужди от определени вещества като витамини, минерали, микроелементи и аминокиселини. Изцяло естественият му състав го прави напълно безвреден при употреба, докато активно преодолява негативните ефекти от различни патогени с които се срещаме ежедневно в заобикалящата ни околна среда.

 

Състав:

Екстракт от Синя боровинка/Bilberry Extract 90%/
Синята боровинка е богата на въглехидрати, калий, калций, фосфор и магнезий. В тях има органични киселини, натрий, мед, желязо и други минерални вещества и витамини: К1, витамин C, манган, B1, B6, PP, пантотенова киселина, както и малки количества витамини Е, В6 и мед. Благодарение на високото си съдържание на антоцианини, боровинката има силно антиоксидантно свойство. Благодарение на това, тя служи за извеждане на свободните радикали от организма, има пряко въздействие на клетъчно ниво, служи за противораково средство и предпазва от образуването на тумори; помага за по-добро зрение; влияе благоприятно върху сърдечно-съдовата система; регулира нивата на кръвното налягане; понижава нивата на лошия холестерол; намалява увреждането на ДНК и забавя процеса на стареенето; подобрява паметта и действа върху нервната система; добро средство срещу стрес; има антибакетриално свойство; подобрява храносмилането; заздравява кожата, косата и ноктите; намалява риска от рак; стимулира имунната система; помага за отслабване; помага при заболявания на пикочо-половата система и е добро средство при диабет.

Екстракт от Спирулина/Spirulina turpin-72.15%/
Спирулина се наричат синьозелени водорасли, които имат ефективно действие върху намаляването на наднорменото тегло. Под формата на сух екстракт, спирулината съдържа 65% белтъчини, което е и причината тя да се усвоява лесно от микрофлората на червата; да прочиства ефективно организма; да извежда токсините от тялото и да укрепва мускулите. Други допълнителни ползи от употребата ѝ, водят до подобрение на зрението, благоприятно влияе върху чернодробните функции, укрепва нервната система и регулира имунната система.

Цинк Глюконат /Zinc gluconate 97.0-102.0%/
Най-общо казано това е формулата на цинка, която се приема най-естествено от организма. Цинкът е един от най-важните минерали в човешкото тяло. Той участва в изключително голям брой телесни функции като – клетъчно делене, синтез на протеини, колаген и инсулин. Функцията му е да снижава нивата на холестерол в кръвта и да подпомага производството на хормони на щитовидната жлеза. Служи също и за поддържане на имунната и нервната системи, както и подпомага правилната функция на мозъка. Помага за възстановяване на тялото след травми, действа регенериращо на мускулите в тялото, влияе положително върху кожата, косата и ноктите, правейки ги здрави.

Витамин А/Retinyl acetate-99%/
Витамин А е изолиран от морковите и най-общо представлява мастноразтворим витамин. Витаминът изиграва пряка функция по отношение на ретината и затова също се среща под името „ретинол“. Витамин А също отговаря за подкрепата на растежа на клетките и клетъчното делене, поради тази причина е приет за витамин на растежа. Неговото наличие е от изключителна важност при процесите на размножаването и по време на бременността. Той отговаря за укрепването и израстването на детския индивид, както и поддържа доброто здраве на епителната тъкан и костите; отговаря за създаването на здрав имунитет; за доброто зрение и адаптирането на окото към околната среда; регулира нивата на хормоните и предпазва от възникването на склероза. Употребата му намалява възможността от развитие на инфекции, умора, слабост и лесна чупливост на костите.

Меден Глюконат /Copper gluconate-98%/
Медният глюконат представлява формулата на мед, която се абсорбира най-лесно от тялото. Прието е, че медта е най-широко разпространеният микроелемент в човешкото тяло и функцията му е жизненоважна за организма. Неговата наличност в тялото подпомага работата и защитата на сърдечно-съдовата, скелетната и нервната системи. Освен това е мощен антиоксидант и изиграва важна роля в преобразуването на храната в енергия.

 

Начин на употреба:

По две капсули дневно след хранене.