ПРОДУКТИ
Кошница

NATURAL FACTORS Чаено дърво (спрей) 30 ml

Чаено дърво (спрей) 30 ml
NATURAL FACTORS Чаено дърво (спрей) 30 ml
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1265
19.65лв.
Купи

Описание:

Маслото от чаено дърво притежава доказани антисептични свойства, което означава, че то е в състояние да унищожи инфекциозните състояния, причинени от бактерии. Маслото от чаено дърво възпрепятства растежа на микробите, включително бактерии, гъбички, вируси и паразити.

Чаено дърво (спрей) представлява 100% чисто, натурално масло от чаено дърво, получено чрез дестилация на водна пара. Към продукта е добавено масло от мента, с цел приятен охлаждащ ефект.

Маслото от чаено дърво е изключително богато на полезни вещества. То притежава мощни антибактериални, антисептични и противогъбични свойства. Препоръчва се при акне, обриви с различен произход, мазоли, циреи, рани, ухапвания и др.

 

Състав:

Масло от чаено дърво, спрей 30 мл. Съдържа: 

  • Melaleuca alternifolia (чаено дърво) масло лист, денат алкохол, вода, глицерин, ментол, Mentha Piperita (мента) масло.

 

Приложение:  

Естествен антибактериален препарат за почистване и охлаждане на кожата в удобен спрей.

Пръскайте директно върху кожата, колкото пъти е необходимо.

Забележка:  Само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. В случай на контакт, изплакнете обилно с вода. Ако получите обрив или дразнене на кожата прекратете употребата. Да не се използва при дерматит или други хронични кожни заболявания. Съдържа алкохол. Да се пази далеч от деца