Черен дроб

Производители

Последни статии

Nature's Way Фо-Ти (корен) 610 mg x 100 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Фо-Ти (корен) 610 mg x 100 капсули

22,45 лв

1641

Nature's Way Фо-Ти  (корен)  610 mg 

Фо-ти е традиционен билков адаптоген със силно възстановителни свойства. Подпомага дълголетието и жизнеността. Допринася за увеличаване на енергията, засилване на имунитета, поддържане на сексуалната мощ и др.  Намалява риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания, включително атеросклероза.Намалява количеството на мазнините, отлагани в черния дроб, защитавайки го от различни токсични увреждания. Екстрактите от фо-ти много често се използват срещу еректилна дисфункция, както и за увеличаване броя и подвижността на сперматозоидите. Използват се и с цел възстановяване на естествения пигмент. Укрепва изтънялата, суха и увредена коса.

Състав:

Хранителна добавка, 100 V-капсули. Съдържание в 2 капсули: 

  • Фо-Ти (корен): 1.22 g
  • Растителна капсула (модифицирана целулоза), магнезиев стеарат

Приложение:  

Допринася за нормалната функция на кръвообращението, черния дроб, бъбреците, метаболизма и имунната система, за поддържане на нормалното кръвно налягане, за нормалната концентрация на холестерола и за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Да се приемат по 2 капсули дневно.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО