Черен дроб

Производители

Последни статии

Nature's Way Червено цвекло (корен) 500 mg х 100 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Червено цвекло (корен) 500 mg х 100 капсули

18,69 лв

1669

Nature's Way Червено цвекло (корен) 500 mg 

Екстрактът от червено цвекло подпомага сърдечно-съдовата система, насърчава отпускането и разширяването на кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението и понижава кръвното налягане. Тонизира и увеличава физическата сила при по-интензивни физически натоварвания, включително спорт. Счита се, че взет преди тренировка или друго физическо натоварване, екстрактът увеличава издръжливостта с цели 16%. Има мощно антиоксидантно действие и подпомага извеждането на токсините от тялото. Допринася за пречистването на кръвта, черния дроб, далака и жлъчката. Поради високото си съдържание на фибри, червеното цвекло насърчава редовното изхождане и облекчава състоянието при запек. Влияе отлично на кръвната захар. 

Състав:

Хранителна добавка, 100 V-капсули. Съдържание в 2 капсули: 

  • Червено цвекло(корен): 1000 mg   
  • Въглехидрати <1 g  
  • Растителна капсула (модифицирана целулоза), целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат

Приложение:

Допринася за нормалната функция на нервната система, кръвоносните съдове и черния дроб, за нормалното кръвно налягане и за нормализиране нивата  на токсините и тежките метали в организма.

Да се приемат по 2 капсули 3  пъти дневно,  за предпочитане с  храна.

Забележка:  При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО