ПРОДУКТИ
Кошница

ШАМПОАН ХИГИЯ x 120гр

ШАМПОАН ХИГИЯ x 120гр
ШАМПОАН ХИГИЯ x 120гр
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2378
7.08лв.
Купи

ШАМПОАН ХИГИЯ x 120гр

Предназначен за лечение и профилактика на главови и срамни въшки и техните гниди от Медика. Хигия шампоан е подходящ за възрастни и деца над 5 годишна възраст. В повечето случаи е достатъчно едно третиране на заразените зони. Второ третиране може да се извърши след 7 до 10 дни. Всяка опаковка съдържа специално гребенче за по-лесно премахване на въшките и техните яйца. Предлага се в опаковка от 120 г.

Състав:
Активно съставка: Перметрин 1%. Другите съставки: кокамидо - пропил бетаин, натриев лаурил етокси сулфат, PEG-18 глице - рилолеат (кокоат, метилхлоризотиазолинон, метилизотиазолинон бензилов алкохол, кокамид DEA, полисорбат 80, динатриев едетат, лимонена киселина монохидрат, натриев хлорид, аромат кайсия) мента, сънсет жълто (Е 110), пречистена вода.


Натурален хвойнов катран, Салицилова киселина, Урея. 

Начин на употреба:

Нанесете шампоана върху косата или други заразени зони и втрийте в корените на космите до образуване на обилна пяна. Повече внимание обърнете на участъците около ушите и задната част на врата. Оставете шампоана да престои 10 -15 минути, след което изплакнете с вода. Косата се разресва с гъст гребен (намиращ се в опаковката), за отстраняване на загиналите инсекти и мъртви гниди.

Предназначен само за външна употреба. Да се съхранява на места, недостъпни за деца. Препоръчва се повишено внимание при хора с прояви на свръхчувствителност към някоя от съставките. В случай, че лечебният шампоан Хигия попадне в очите, трябва незабавно да се отстрани чрез изплакване обилно с вода. Преди употреба прочетете приложената листовка.