ПРОДУКТИ
Кошница

Natural Factors Л-Глутамин 500 mg х 60 V капсули

Natural Factors Л-Глутамин 500 mg х 60 V капсули
Natural Factors Л-Глутамин 500 mg х 60 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1169
20.01лв.
Купи

Natural Factors Л-Глутамин 500 mg 

Глутаминът възстановява мускулния гликоген, ускорява синтеза на белтъчини и повишава нивата на растежния хормон, който подпомага растежа на мускулите. Той е и основният преносител на водород за мускулните клетки, тъй като съдържа приблизително 20% водород в структурата си. Тази така важна аминокиселина, подпомага функционирането на имунната система и поддържа нормалната чревна функция. Според съвременните проучвания, глутаминът може да бъде от голяма полза и в лечението и превенцията на язви на стомаха, повишен апетит за сладки храни, психични разстройства, алкохолизъм, епилепсия.

Състав:

Хранителна добавка, 60 V капсули. Всяка капсула съдържа:

  • L-Глутамин: 500 mg   
  • Оризово нишесте, вегетарианска капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант)

Приложение:

Аминокиселината Л-Глутамин участва в изграждането на мозъка, стомашно-чревния тракт, мускулите и чернодробните клетки. Приемът на Л-Глутамин допринася за поддържане на нормални нива на имунната система, на храносмилателната, мозъчната и мускулната функция, особено след  физически стрес и натоварване.

Да се приемат по 5 капсули 2 пъти дневно.

Забележка: Преди употреба се посъветвайте с Вашия лекар, ако сте подложени на нископротеинова диета, при бременност или кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.