ПРОДУКТИ
Кошница

AboPharma Магнехарт актив с магнезий и калий - 20 сашета

AboPharma Магнехарт актив с магнезий и калий - 20 сашета
AboPharma Магнехарт актив с магнезий и калий - 20 сашета
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1898
18.74лв.
Купи

Описание:

МАГНЕХАРТ  Актив е хранителна минерална добавка с  магнезий и калий. Калият и магнезият са важни вътреклетъчни минерални вещества, които допринасят за нормалното функциониране на клетките, като допринасят за намаляването физическата и психическа умора, за здрави мускули и нормално функциониране на стомашно-чревната система. Благоприятстват електролитния баланс, допринасят за нормалното състояние на  метаболизма и производството на енергия. Магнезият допринася за нормалния синтез на белтъчини, нормална психична функция и нормалното състояние на костите и зъбите. Участва в процеса на делене на клетките. Магнезиевия цитрат e най-познатата форма на магнезий. Притежава голяма разтворимост във вода. Наличието на калий, допринася за нормалното функциониране на нервната система и мускулната функция, както и за поддържане на нормално кръвно налягане. 
Магнехарт Актив съдържа Шафранка, която оказва благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система, както и L-аспарагинова к-на - аминокиселина, която подпомага производството на останалите аминокиселини и участва в синтеза на белтъците.

 

Състав:

Хранителна добавка, 20 сашета. Съдържа: малтодекстрин, калиев цитрат, калиев глюконат; регулатор на киселинността: натриев карбонат; L-аспарагинова киселина, магнезиев оксид, магнезиев цитрат; подкислители: лимонена киселина, винена киселина; аромат; антислепващ агент: силициев диоксид; подсладител: сукралоза; шафранка (Carthamus tinctorius L. flowers) на прах.

СъставкиДневен прием 1 саше
Калий  330 mg (16% ПДП*)
L-aспарагинова к-на          330 mg
Магнезий 225 mg (60% ПДП*)
Шафранка4,2 mg


* ПДП - Препоръчителен дневен прием
 

Препоръчителен прием: 1 саше на ден, разтворено в чаша вода.

Важно: Да не се превишава препоръчителния дневен прием. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното и балансирано хранене, и здравословен начин на живот.