ПРОДУКТИ
Кошница

AboPharma ABOVision витамини за очи 15 таблетки

AboPharma ABOVision витамини за очи 15 таблетки
AboPharma ABOVision витамини за очи 15 таблетки
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1905
10.23лв.
Купи

Формула обогатена с лутеин, зеаксантин, черна боровинка, цинк, Вит.Е и Вит.С
Хранителна добавка за ОТЛИЧНО ЗРЕНИЕ

Описание:

ABOVision e комбинация от естествени антиоксиданти - черна боровинка, лутеин, зеаксантин, Вит.С и Вит.Е, към които е добавен важният минерал Цинк, допринасящ за  поддържането на нормалното зрение, а също за защита на клетките от оксидативен стрес. 
Лутеинът и Зеаксантинът са антиоксиданти, принадлежащи към семейството на каротеноидите, регулиращи комуникацията между клетките. Те укрепват липидната мембрана на клетките и така предпазват от токсични пероксидазни реакции. Това са двата естествени каротиноида, съдържащи се в ретината и са необходими за оптималното функциониране на зрителния нерв и укрепването на капилярите. 
Поради много високото си съдържание на антоцианин, черната боровинка допринася за избягване на  макуларната  дегенерация на ретината, подобрява зрителната острота и осигурява по-бърза  акомодация  към светлината и тъмнината. 
ABOVision има благоприятен ефект за зрението срещу вредните свободни радикали, отделящи се от цигарен дим и прием на лекарства, замърсен въздух, UV лъчи и др. Подходящ е за хора на интензивна работа с компютър и на изкуствено  осветление.

Състав:

Хранителна добавка, 15 капсули.

Съставкив 1 капсула
Лутеин (Extr.Tagetes erecta L.20%) 34 mg
Зеаксантин (Extr.Tagetes erecta 4%)6.8 mg
екстракт от черна боровинка (25%) (Extr.Vaccinium myrtillus, 25% antho-cianidines)50 mg
 Вит.Е (D-алфа токоферол)36 mg ?-TE (ПДП* - 300%)
Цинк ( Цинков сулфат )  15 mg (ПДП* - 150%)
Вит.С ( L-аскорбинова киселина )30 mg (ПДП* - 38%)

Помощни вещества - соев лецитин и хидрегенирано соево масло
*ПДП- Препоръчителен дневен прием 


Препоръчителен прием:
Приемайте по 1 капсула дневно след храна в продължение на не по-малко от 3 месеца без прекъсване. За осигуряване грижата на Вашите очи, приемайте ABO Vision поне  веднъж годишно в продължение на 2-3 месеца по 1 капсула дневно. Този продукт не съдържа съставки от генно модифицирани организми (ГМО)!
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.