ПРОДУКТИ
Кошница

AboPharma XANACID при стомашни киселини, киселинен рефлукс - 10 табл.

AboPharma XANACID при стомашни киселини, киселинен рефлукс - 10 табл.
AboPharma XANACID при стомашни киселини, киселинен рефлукс - 10 табл.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1947
8.78лв.
Купи

Описание:

Таблетките за смучене Ксанацид са Медицинско Изделие, което спомага за облекчаване симптомите на възпаление на стомашната лигавица: парене и усещане за киселинност. Ксанацид действа като бариера, която предпазва лигавицата от атаката на стомашните сокове. Благодарение на уникалната си растителна формула действа успокояващо и защитно на лигавицата, като минералния ? състав неутрализира рН на киселините. Растителният комплекс също така помага да се прoтиводейства на гастроезофагеалния рефлукс.

Състав:

Медицинско изделие, 10 таблетки. Съдържа:

Калциев карбонат, магнезиев хидроксид, формула Xanacid/Алое вера гел, сух екстракт от корен на Лечебна ружа, сух екстракт от Горски Слез/, малтодекстрин, целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат, аромат на портокал, стевиол гликозиди (Стевия).

Начин на употреба: 

Приемайте по една таблетка дневно при необходимост, като я оставите да се стопи в устата ви. При гастроезофагеалния рефлукс (ГЕР) вземете една таблетка след хранене и 1 преди лягане. Ако е необходимо, може да повторите приема няколко пъти на ден, даже през кратки интервали от време.
Преди употреба прочетете внимателно листовката, която трябва да се съхранява внимателно с продукта.