ПРОДУКТИ
Кошница

21ST CENTURY L - ARGININE 21 Сенчъри Аргинин 1000 мг табл х100

21 Сенчъри Аргинин 1000 мг табл х100
21ST CENTURY L - ARGININE 21 Сенчъри Аргинин 1000 мг табл х100
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7979
43.00лв.
Купи

21 Сенчъри Аргинин за имунитет

Хранителна добавка с аргинин, който като есенциална аминокиселина е градивен елемент на протеина. L-аргинин подпомага имунната функция и въздейства здравословно на тренировъчна програма. Освен това той участва в много биохимични процеси свързани с нормалните физиологични реакции на тялото. Продуктът на 21st Century L-Arginine на изгодна цена може да намали риска от появата на сърдечно-съдови заболявания на сърцето. Аргининът е алифатна аминокиселина и може да съществува в организма в свободно състояние, като участва в състава на много белтъци, силно застъпена е при протамините и хистоните. Аргининът играе важна роля в обмяната на азота, тъй като е естествен преносител и също така участва в образуването на урина. Освен че е носител и донор на азота и е необходим за синтезата на мускулна тъкан. С две думи спомага за увеличаването и намаляването на мазнините при нормално физическо натоварване. Благодарение на психотропния ефект на Аргининът може да подобрява настроението, половата функция и активността. Нитрозо-групата е основното вещество, регулиращо тонуса на артериалните съдове, от което зависи диастоличното налягане (при недостиг на аргинин то нараства). Аргининът участва в цикъла на преаминиране (орнитин-цитрулин-аргинин) и извеждане от организма на крайния азот, който е продукт от разпадането на белтъците.

 

Състав:

  • L-аргинин (от L-аргинин хидрохлорид) 1000 мг        

             

Други съставки:

Целулоза, кроскармелоза натрий, стеаринова киселина, силициев диоксид, фармацевтична глазура, магнезиев стеарат, титанов диоксид.

 

Начин на употреба:

Като хранителна добавка аргинин се приема от 3,5 до 15 грама дневно. Да се приема на гладно със сок или вода.

За по-добри резултати при сексуален контакт взимайте по 3 - 5 грама L-аргинин, около 45 минути преди акта.

За оформяне на мускулатурата вземайте 2 - 3 грама - един час преди тренировка.

За подпомагане на имунната система, с цел стимулиране и подобряване на общото физическо състояние взимайте 2-3 грама преди сън.