ПРОДУКТИ
Кошница

21ST CENTURY 21 Сенчъри Витамин C 1000 мг с Шипка табл х110

21 Сенчъри Витамин C 1000 мг с Шипка табл х110
21ST CENTURY 21 Сенчъри Витамин C 1000 мг с Шипка табл х110
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7963
32.00лв.
Купи

21 Сенчъри Витамин C 1000 мг с Шипка 

Поддържа кожата Ви еластична, спомага при заздравяването на рани, подобрява устойчивостта към инфекции, високо кръвно, атеросклероза и рак. Има много важна роля за мозъка, тъй като го предпазва от кислородна недостатъчност. Витамин С в комбинация с витамин А и селен могат да предотвратят развитието на ракови клетки. Като раковообразуващи вещества могат да се посочат нитритите, които се срещат в плодовете и зеленчуците, тъй като се торят с азотни торове и при попадането в организма се превръщат в нитрозамини, които са една от главните причини за развитието на рак на червата. Големи количества на витамин С блокират процеса на превръщане на нитратите и нитритите в нитрозамини.

Vitamin C е от изключително важно значение за поддържане на доброто състояние на съединителната тъкан на костите. Без него не е възможен синтезът на колаген, който е основен протеин за изграждането на съединителната тъкан. Редовният прием на витамин Ц спомага за по-лесното и бързо заздравяване на рани по кожата. Също така участва в усвояването на калций и помага за формирането на костите и за-бързото зарастване при счупване.

Vitamin C-1000 с Шипка на супер цена действа благоприятно върху сърцето и кръвоносните съдове. Важен е за хора, които страдат от различни алергии. В комбинация с Витамин В1 и цистеин, може да възпрепятства някои увреждащи действия от страна на формалдехида, ацеталдехида и формалина. Влияе благоприятно върху нервната система, стимулира дейността на ендокринните жлези, подобрява усвояването на желязото и нормалното кръвообразуване, също така спомага за профилактиката на някои видове бактериални и вирусни инфекции.

 

Състав:

 

  • Витамин С (като аскорбинова киселина)    1000 мг    1111%
  • Шипка     37 мг    **


Други съставки:

целулоза, стеаринова киселина, хидроксипропил метилцелулоза. Съдържа <2% от: калциев карбонат, натриева кроскармелоза, магнезиев силикат, магнезиев стеарат, малтодекстрин, PEG, полисорбат, поливинилов алкохол, силициев диоксид.

 

 

Начин на употреба:

Приемайте по 1 таблетка дневно по време на хранене или както е указано от Вашия лекар.