ПРОДУКТИ
Кошница

21 CENTURY 21 GLUCOSAMINE RELIEF Сенчъри Глюкозамин Сулфат 1000 мг табл х120

21 Сенчъри Глюкозамин Сулфат 1000 мг табл х120
21 CENTURY 21 GLUCOSAMINE RELIEF Сенчъри Глюкозамин Сулфат 1000 мг табл х120
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7976
50.00лв.
Купи

21 Сенчъри Глюкозамин Сулфат за стави и хрущяли

Хранителна добавка, която помага при възпалени стави и хрущяли. Глюкозамин Сулфат е естествено синтезиращо се вещество в човешкия организъм. Поддържа ставните функции, подобрява мобилността и възпрепятства развитието на остеопороза и артрит. Глюкозамина се намира в съединителната тъкан. Glucosamine Maximum Strenght много често се използва от активните спортисти, които имат активен начин на живот. В състава си съдържа калций, който се използва за подхранване на ставите и костите като цяло. Калцият е изключително полезен най-вече за жени в напреднала възраст, които са склонни към развитието на остеопороза. Глюкозамин предоставя на хрущялите и ставите всички нужни хранителни вещества. 

 

Състав в 1 таблетка:

  • Калций (калциев карбонат) 99мг       10%
  • Глюкозамин сулфат- 2KCl 1000мг        **

** Daily Value (DV) не е установен.

 

Други съставки:

целулоза, стеаринова киселина, силициев диоксид, титанов диоксид, Polyplasdone, магнезиев стеарат. Съдържа глюкозамин сулфат, получен от скариди и раци

 

Начин на употреба:

Приемайте по 1 таблетка дневно. Ако е необходимо увеличете на 2 таблетки дневно, 1 сутрин и 1 след вечеря. Дневната доза може да варира в зависимост от индивидуалните нужди.