ПРОДУКТИ
Кошница

21ST CENTURY GRAPE SEED 21 Сенчъри Гроздови семки Екстракт 50 мг капс х200

21 Сенчъри Гроздови семки Екстракт 50 мг капс х200
21ST CENTURY GRAPE SEED 21 Сенчъри Гроздови семки Екстракт 50 мг капс х200
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7980
49.00лв.
Купи

21 Сенчъри Гроздови семки Екстракт 50 мг 

Хранителна добавка с екстракт от гроздови семки, много добър източник на флавоноиди. Grape Seed Extract е антиоксидант, който способства за неутрализирането на свободните радикали в тялото и това помага за профилактиката на някои заболявания. Флавоноидите притежават уникални свойства, които надминават тези на витамин Е и витамин А. Екстрактът е извлечен от семената или от ципата на червеното грозде. Хранителната добавка от 21st Century е с много добро антивирусно и антибактериално действие. Екстрактът от гроздови семки е богат на полифеноли. Още той е мастно разтворим е, което е от значение за организма, тъй като може да проникне в кожата и да предостави добра защита. В Grape Seed Extract на капсули се съдържа и доста голямо количество витамин Е, Омега-6 и биофлавоноиди.

 

Състав в 2 капсули:

  • Екстракт от гроздови семки (семена) стандартизиран концентрат от: Vitis vinifera (seed) containing 95% procyanidolic value 100мг    

 

Други съставки:

оризови трици, овесени фибри, зеленчукова целулоза, магнезиев стеарат.

 

Начин на употреба:

Приемайте по 1 или 2 вегетариански капсули 2 пъти дневно с храна за максимални дневни резултати или както е указано от лекар.