ПРОДУКТИ
Кошница

21ST CENTURY RED YEAST RICE 21 Сенчъри Мая от Червен Ориз 600 мг капс х150

21 Сенчъри Мая от Червен Ориз 600 мг капс х150
21ST CENTURY RED YEAST RICE 21 Сенчъри Мая от Червен Ориз 600 мг капс х150
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7985
70.00лв.
Купи

21 Сенчъри Мая от Червен Ориз 600 мг

От всички видове ориз, червеният се смята за най-полезен. Отчасти това е поради факта, че продуктът не преминава през шлифоване, затова в него присъства по-голямо количество фибри, а също така се съхранява и максимално количество минерали, аминокиселини и витамини.

Хранителната добавка Червен ориз 600 мг на капсули съдържа и немалко витамини от група Б. Благодарение на това този продукт оказва благотворно влияние върху ноктите, косите и кожата. Също е богат и на ценни минерали – йод, фосфор, калий, магнезий, мед, калций и желязо. Магнезият, който се съдържа в растението, от което е съставен продуктът Червен ориз 600 мг 150 капсули от 21st Century​, помага в борбата с мигрената и астмата, поддържа тонуса на мускулите и укрепва нервната система.

Намалява вероятността от развитие на сърдечен пристъп и намалява кръвното налягане. Заедно с калций, укрепва костната тъкан, предотвратява развитието на остеопороза и артрит. Калият помага да се изведат от ставите солите и намалява възпалението им. Затова Червен ориз от 600 мг на капсули е много полезен за тези, които страдат от ревматизъм и други ставни болести. Освен това е добър източник и на желязо, което предотвратява анемията, от която, между другото, страдат много хора.

Ползата на червен ориз на капсули е и в това, че има антиоксидантни ефекти. При регулярен прием червеният ориз като хранителна добавка на капсули намалява концентрацията на свободни форми на кислород и намалява вероятността от развитие на онкологични патологии, особено рак на дебелото черво и млечните жлези. Прекрасно се отразява употребата на продукта и върху кожата – повишава еластичността ѝ, намалява пигментацията, понижава дълбочината на бръчките.

Хранителните фибри, които съдържат капсулите на Червен ориз от 600 мг, подобряват перисталтиката, нормализират храносмилането и помагат дълго време да не се усеща чувство на глад.

 

Състав в 2 капсули:

  • Мая от Червен ориз (Monascus purpureus)    1200 мг 
     

 

Други съставки:

растителна целулоза, малтодекстрин, съдържа <2% магнезиев стеарат, овесени влакна, оризови трици, силициев диоксид.

 

 

Начин на употреба:

Приемайте по 2 веге капсули дневно, за предпочитане с храна.