ПРОДУКТИ
Кошница

21 Сенчъри Чай за отслабване

21 Сенчъри Чай за отслабване
21 Сенчъри Чай за отслабване
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7990
19.90лв.
Купи

21 Сенчъри Чай за отслабване

Чай за отслабване на супер цена от 21st Century​ e смесица от различни здравословни билки и растения, сред които е и сена. Ефективността на растението сена в борбата с наднорменото тегло се основава на слабителното ѝ и пречистващо действие. За производството на чая за отслабване Herbal Slimming Tea 24 бр. се използват листата на сената. Тези листа се ефективни както самостоятелно, така и в съчетание с други билки, както е при този чай. Основното вещество, благодарение на което листата на сена действат като прочистващо и слабително средство, са антрагликозидите. Когато те попадат в стомашно-чревния тракт, започват да дразнят рецепторите на лигавицата и усилват моториката на дебелото черво. По този начин се подобрява и забързва извеждането от организма на обработените продукти. Но това растение не е само меко и ефективно слабително средство. Листата на сената пречистват целия организъм от шлаките и токсините, които често са основната причина за покачването на телесно тегло. 

 

Състав:
 

естествени аромати, корен на женско биле, лист от слез, корен от сибирски женшен, бензил бензоат, бутилиран хидрокситолуен.

 

Начин на употреба:

Първоначално потопете едно пакетче от чая във вряла вода за 2 минути. Постепенно увеличавайте времето на престояване на пакетчето до 5 минути, докато се регулира храносмилателната Ви система. Пийте 15 минути преди или по време на хранене. Можете да разредите с вода, да добавите захар или подсладител.