ПРОДУКТИ
Кошница

ФЕМАРЕЛ Rejuvenate капс.х56

ФЕМАРЕЛ Rejuvenate капс.х56
ФЕМАРЕЛ Rejuvenate капс.х56
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2964
48.51лв.
Купи

Femarelle Rejuvenate Фемарел за жени в пременопауза

Обичайте 40-те
Почувствайте се отново като себе си

Единствената по рода си формула на Femarelle® Rejuvenate включва патентования дериват от ферментирал соев екстракт (DT56a), ленено семе, витамин В2 и витамин В7, които допринасят за енергийния метаболизъм, намаляват умората и усещането за отпадналост, поддържат кожата и косата и подпомагат функционирането на нервната система.*

 

Фемарел Реджувинейт подпомага хормоналния баланс, поддържането на нормалния вид на кожата и косата, намалява умората и допринася за нормалните психологически функции.

Подходящ за:
Жени още в периода на пременопауза, когато настъпват първите промени в младостта на кожата.


Всяка капсула Фемарел Реджувeнейт съдържа:

T56a (ферментирал екстракт от соя) 322мг
Linum usitatissimum (смляно ленено семе) 50мг
Витамин В2 (Рибофлавин) 1мг
Витамин В7 (Биотин) 100мкг

Дозировка:
Фемарел Реджувинейт се приема 2 пъти дневно: 1 капсула сутрин и 1 капсула вечер с чаша вода. Може да се приема с или без храна.

Противопоказания и предупреждения:
Не трябва да се използва по време на бременност и кърмене.
Едновременният прием с лекарства, повлияващи активността на естрогенните рецептори (напр. хормонална терапия, Ралоксифен или Тамоксифен) ще повлияе на ефикасността и на двата продукта. В този случай Фемарел Реджувинейт не бива да се приема.
Продуктът е базиран на екстракт от соя и ленено семе. До момента не са известни алергични реакции, но въпреки това в редки случаи е възможно да възникнат такива.


Повече информация за Фемарел Реджувeнейт

Фемарел Реджувинейт е продукт на уникален производствен процес, при който не са използвани вредни химикали. Подложен е на строг и цялостен микробиологичен и биохимичен контрол по време на целия производствен процес. Създаден е изцяло от натурални съставки и не съдържа генетично модифицирани организми.
Изцяло натуралната комбинация от ленено семе и екстракт от соя допринася за облекчаване на менструалните симптоми, без да имат неблагоприятни ефекти върху тъканите на гърдите и матката. Фемарел Реджувинейт съдържа натурален селективен модулатор на естроегените рецептори (SERM) на растителна основа. SERM се отличава от типичните рецепторни агонисти или антагонисти по това, че има различен ефект в различните тъкани, като по този начин е възможно селективно да се блокират или стимулират естроген-подобни реакции в различни тъкани. Фемарел Реджувинейт не съдържа естроген и не е изофлавонов екстракт.