ПРОДУКТИ
Кошница

Avene Сапун за нетолерантна кожа 100гр

Avene Сапун за нетолерантна кожа 100гр
Avene Сапун за нетолерантна кожа 100гр
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 3035
12.60лв.
Купи

Avene Сапун за нетолерантна кожа

Възвръща комфорта и нежно почиства деликатната кожа. Иновативната му формула съдържа нежни почистващи агенти, които в съчетание с емолиенти възстановяват хидролипидния слой. Маслото от бадем придава на кожата мекота и цялостен комфорт. Подходящ за свръхчувствителна кожа в резултат на различни агресивни фактори.

Сапунът за нетолерантна кожа е специално препоръчван за свръхчувствителна и раздразнима кожа: естествено чувствителна кожа (светла, фина кожа, склонна към зачервявания) или станала раздразнима в резултат на различни агресивни фактори (климатични условия, агресивно почистване, неподходящи или иритативни козметични продукти). Когато кожата ми е с цялостен дискомфорт, с усещане за опъване и бърза проява на парене).

Състав:

Без сапун и без аромати, неговата формула съдържа много нежни почистващи агенти, съчетани с емолиенти за възстановяване на хидролипидния филм, с физиологично рН за по-голям респект към кожата. Благодарение на комбинация от масло от бадем, масло от карите и Парсерин, ексклузивната и патентована съставка в цялата серия (заявен патент).

Начин на употреба:

Разпенете сапуна за нетолерантна кожа между ръцете, след което деликатно разнесете пяната на лицето и тялото, без да търкате силно.