ПРОДУКТИ
Кошница

AVENE COUVRANCE МОЛИВ ЗА ТЪМНИ ВЕЖДИ 1,19гр

AVENE COUVRANCE МОЛИВ ЗА ТЪМНИ ВЕЖДИ 1,19гр
AVENE COUVRANCE МОЛИВ ЗА ТЪМНИ ВЕЖДИ 1,19гр
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 3104
30.64лв.
Купи

AVENE COUVRANCE МОЛИВ ЗА ТЪМНИ ВЕЖДИ 1,19гр

Специален коригиращ молив за вежди, който перфектно oчертава и оформя веждите. Той предлага висока степен на покритие, тъй като е устойчив на търкане, вода и пот и в същото време подчертава хармонично погледа. Нанасянето му е много лесно, тъй като първо се нанся като грим, а след това се разнася. Благодарение на заострения му край от едната страна и върха на четката от другата страна, се получава точно и естествено прикриване на несъвършенствата. Коригиращият молив се използва без изключения на несъвършени вежди при оредяване или загуба, при редки вежди или остатъчни следи. Също така може да се нанася и като очна линия на очите за подсилване на погледа. Предлага се в 2 цвята според цвета на веждите: за руси или за кафяви вежди. Не съдържа аромати, консерванти и парабени.

Начин на употреба:

За да възстановите липсващите вежди, определете 3 точки, които ще ви позволят да ги изрисувате изцяло:

1. Началната точка на веждата се намира на линията, която започва от външния ъгъл на ноздрата и минава през вътрешния край на окото.
2. Най-високата точка на веждата се намира на линията, която започва от външния ъгъл на ноздрата и минава през зеницата.
3. Краят на веждата се намира на линията, която започва от външния ъгъл на ноздрата и минава през външния край на окото. Ако веждите са несъвършени, изберете цвета на молива, който подхожда на вашите вежди.

 

В двата случая, при липса или наличие на несъвършени вежди:

? Нанесете Коригиращия молив на малки щрихи в основата на веждите или на очертаващата линия на веждите, в посока от долу нагоре.
? Разнесете с върха на четката, за да се нанесе по-добре цвета и да получите много естествен вид.
? Редовно подостряйте върха на молива с подходяща острилка.