ПРОДУКТИ
Кошница

Eucerin® Aquaphor Защитаващ мехлем за увредена кожа 220мл

Eucerin® Aquaphor Защитаващ мехлем за увредена кожа 220мл
Eucerin® Aquaphor Защитаващ мехлем за увредена кожа 220мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a111
34.26лв.
Купи

Ускорява регенерирането на кожата.Безводен мехлем, който възстановява, предпазва и успокоява суха до много суха, напукана и раздразнена кожа. Той създава идеална защитна бариера, която подпомага регенерирането на кожата.

Eucerin Aquaphor Защитаващ мехлем за увредена кожа предоставя на много сухата и раздразнена кожа SOS грижата, от която се нуждае. Мехлемът образува полуоклузивна защитна бариера върху кожата, която подпомага естествения пренос на водни пари и кислород към и от кожата, като позволява на кожата да „диша“ и да укрепи естествената си бариерна функция. Глицеринът във формулата е ефективен овлажнител, който привлича водата и помага тя да се задържи в кожата. Той действа заедно с пантенола, който спомага за ускоряване на регенерирането и възстановяването на кожата, като същевременно я овлажнява.

Състав:

Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Ceresin, Lanolin Alcohol, Panthenol, Glycerin, Bisabolol

Начин на употреба: 

Използвайте върху засегнатите участъци, толкова често, колкото е необходимо. Количеството продукт, което може да използвате е обикновено доза на върха на пръста, същото количество е достатъчно за лицето и врата на бебето. Втрийте с масажни движения в кожата си с върховете на пръстите. Мехлемът се затопля и се разнася лесно по кожата.