ПРОДУКТИ
Кошница

Козметика

Ароматерапията


представлява алтернативна медицина, която използва различни видове ароматни етерични масла за справянето със здравословни проблеми или тяхното предотвратяване. Техните лечебни свойства се проявяват по различни начини като втриване в кожата, вдишване и други. Ароматерапията е позната още от древността, макар и естествено да не е наричана по същия начин. Доказано е, че древните лечители успешно са използвали различни видове ароматни и етерични масла за справяне с болестите и техните причинители.


Ароматерапията е известна със своята идеология, че с различните видове етерични масла се лекуват симптомите на болестта, като същевременно оказват благоприятно влияние на целия организъм. Самите масла се извличат изцяло натурално от различни видове билки, цветя, корени и дървета, които притежават лечебни сили за човешкия организъм. Те са изпитани във времето и са доказани със своето мощно въздействие върху психическото, физическото и емоционалното състояние на човек.


Основните методи за тяхното добиване са 4 – извлек, дестилация, разтворители и поглъщатели. Поради характерната им изключително силна концентрация, в повечето случаи етеричните масла се разреждат и се комбинират с други, полезни масла като кокосово, бадемово, масло от жожоба и други. В ароматерапията те се наричат още Базови масла.

За ароматерапията и нейните многобройни полезни действия може да се говори много. В наши дни съществуват стотици хиляди продукти на световноизвестни, доказали се производители. Заповядайте в онлайн аптека Mypharma.bg и разгледайте нашето богато разнообразие от ароматерапевтични продукти и тяхното полезно действие и приложение.

Производител: BARBEL DREXEL
Barbel Drexel Етерично масло за спокоен сънGuter Schlaf съчетава 100% етерични масла от звездови..
18.40лв.
Показани от 1 до 1 от 1 (1 страници)