ПРОДУКТИ
Кошница

Abo pharma Imunohealth Femine Имунохелт Фемин капс. х 30

Abo pharma Imunohealth Femine Имунохелт Фемин капс. х 30
Abo pharma Imunohealth Femine Имунохелт Фемин капс. х 30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8863
25.20лв.
Купи

Abo pharma Imunohealth Femine Имунохелт Фемин за жени

хранителна добавка, съдържаща уникална комбинация от лактоферин, пробиотици и пребиотици за подсилване на имунитета и баланс на вагиналната микрофлора. Формулата на Imunohealth Femine е специално разработена за жени - укрепва имунната система и същевременно спомага за намаляване на опасността от усложнения по време на бременност, които биха могли да настъпят в следствие на спад в имунитета и дисбиоза. Imunohealth Femine подпомага възстановяването на баланса на вагиналната микрофлора. Лактоферинът в Imunohealth Femine има имуностимулиращо, антивирусно, антимикробно, антипаразитно, антиоксидантно и пребиотично действие. Подобрява усвояването на желязото и е препоръчителен при завишена необходимост по време на бременност, както и железен дефицит извън периода на бременността. Комбинираното приложение на лактоферин , пробиотици и пребиотици в Imunohealth Femine подпомага лечението на бактериална вагиноза и се грижи за баланса на вагиналната микрофлора като предотвратява състояния на дисбиоза. Imunohealth Femine може да се прилага самостоятелно или в хода на стандартна терапия с антибиотици или противогъбични средства. Imunohealth Femine са специални стомашно устойчиви капсули, което гарантира защитата им от стомашните киселини и достигането им до тънките черва. 

Imunohealth Femine се препоръчва при:

  • При бременни и кърмещи жени за подсилване на общия имунитет
  • При бременни и кърмещи жени за подобряване абсорбцията на желязо и повишаване на серумните нива
  • При небременни жени с дефицит на желязо или желязодефицитна анемия
  • При вагинална дисбиоза – за поддържане на баланс на вагиналната микрофлора и предотвратяване развитието на инфекции, причинени от различни видове вируси, бактерии и гъбички
  • При вагинални инфекции като бактериална вагиноза

 

Състав:

Лактоферин (млечно производство); растителна капсула (глазиращ агент: хидроксипропил метилцелулоза*); Инулин; Фруктоолигозахариди (FOS); антислепващи агенти: микронизиран силициев диоксид, растителен магнезиев стеарат; пълнител: микрокристална целулоза; Bifidobacterium longum DSM 16603, L. rhamnosus ATCC 53103.

 

Начин на употреба:

по 1 капсула дневно между храненията.
Да не се превишава препоръчителния дневен прием.