ПРОДУКТИ
Кошница

ACHILLEA MILLEFOLIUM 5CH

ACHILLEA MILLEFOLIUM 5CH
ACHILLEA MILLEFOLIUM 5CH
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a5965
4.70лв.
Купи

ACHILLEA MILLEFOLIUM 5CH

Хомеопатията е терапевтичен метод, който се основава на принципа на ПОДОБИЕТО - подобие, което съществува между токсичното действие на дадено вещество и неговите терапевтични възможности.

Хомеопатията се прилага както при кърмачета, деца, бременни, така и при възрастни. Ефикасността на лечението не зависи от възрастта. Тя позволява да се лекуват голям брой заболявания, срещани в ежедневието - като например алергии през различните сезони, рецидивиращи УНГ заболявания, грип и грипоподобни състояния, някои нарушения от страна на нервната система, кожни, стомашно-чревни, гинекологични и други заболявания.

Хомеопатията действа като стимулира естествените защитни механизми на организма. Тя има бързо действие при острите заболявания (грип, ринофарингити и други).

Хомеопатичните монопрепарати се предлагат главно под формата на гранули, които се приемат под езика и се оставят до пълното им стопяване, без да се хрускат и без да се гълтат. Най-често препоръчваната доза е 5 гранули за един прием, или цялото съдържание на дозата, когато се приемат малки глобули.

Препоръчва се хомеопатичните лекарствени продукти да се приемат на разстояние от храненията (15-20 минути преди или след хранене), като в устата не трябва да съществува никакъв особен вкус от силно ароматично вещество (мента, кафе, цигари и др.)

За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат.

Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.

Не използвайте хомеопатични лекарства, ако сте алергични към някои захари.

Millefolium е хомеопатично лекарство, получено от бял равнец (Achillea millefolium), многогодишно растение с 25-45 см височина с бели, розови или лилави цветове. Цялото растение се използва по време на цъфтеж за приготвяне на хомеопатични лекарствя. Със своите много активни съставки, равнец обикновено се използва за контролиране на кървенето, но неговият обхват е много по-широко и засяга и УНГ, стоматология и гинекология.

Състав:

Achilllea milllefolum 5CH е с растителен произход, получен от бял равнец.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.