ПРОДУКТИ
Кошница

AMMONIUM MURIATICUM CH9

AMMONIUM MURIATICUM CH9
AMMONIUM MURIATICUM CH9
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a5979
4.70лв.
Купи

AMMONIUM MURIATICUM CH9

Ammonium muriaticum 9СН е хомеопатичен препарат, който се използва при ринит, запек, ишиас, тендинит. Амониум муриатикум 9СН е приложим при запушен нос, придружен с обилен воднист секрет, спомага за облекчаване на констипация с трудна дефекация. Спомага в случаи на болки по протежение на седалищния нерв.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

Ammonium muriaticum 9СН е с химичен състав, получен от амониев хлорид.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.