ПРОДУКТИ
Кошница

ANTIMONIUM ARSENICOSUM CH15

ANTIMONIUM ARSENICOSUM CH15
ANTIMONIUM ARSENICOSUM CH15
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a5983
4.70лв.
Купи

ANTIMONIUM ARSENICOSUM CH15

Хомеопатичен продукт, който се използва в дерматологията, пулмологията и УНГ. Антимониум арсеникозум 15СН е подходящ в случаите на хроничен бронхит и бронхиална астма. Препаратът облекчава симптомите при силна диспнея от изтощение, поради обилно отхрачване, той спомага и при акне, в случаите когато то е свързано с хранителни нарушения и латентна тревожност.

Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

Състав:

съдържа химичното съединение антимонов арсенит.

Начин на употреба:

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.