ПРОДУКТИ
Кошница

Apple Cider Vinegar Complex Ябълков оцет комплекс капс. х 180

Apple Cider Vinegar Complex Ябълков оцет комплекс капс. х 180
Apple Cider Vinegar Complex Ябълков оцет комплекс капс. х 180
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: K92
60.25лв.
Купи

Apple Cider Vinegar Complex Ябълков оцет комплекс капс. х 180 

Искате ли да се възползвате от ползите на натуралния ябълков оцет за отслабване, без да е необходимо да понасяте силната му миризма и кисел вкус?

Открийте Ябълков оцет комплекс на британската компания WeightWorld - добавка с изключително висока концентрация на оцетна киселина, която ви помага да поддържате формата си, да управлявате апетита си, да се справите с преждевременните пристъпи на глад, да детоксикирате тялото си от натрупани токсини! Тези капсули се предлагат със сила от 1860 mg натурален ябълков оцет от истински ябълки - най-високата на пазара, с добавени джинджифил, куркума и лют кайенски пипер за по-добра бионаличност и по-бърз ефект, плюс пробиотици - четири щама бифидобактерии за подобряване на храносмилането и стимулиране на метаболизма.

Ябълков оцет комплекс е отличен начин да се разделите с излишните килограми, дори да не спазвате силно рестриктивни диети. Ако искате обаче по-добри и бързи резултати, съчетайте приема на тази добавка с хранителен режим с намален прием на калории и съответната програма за физическа активност.

Какво представлява продуктът Ябълков оцет на WeightWorld?

Тази първокласна хранителна добавка е една от най-мощните, налични на пазара, уникална комбинация, предназначена да поддържа естествено жизнеността и управлението на теглото. Ябълковият оцет в капсулите съдържа 11% оцетна киселина, почти двойно повече от количеството, което ще намерите в обикновените течни версии на ябълковия оцет - само 5-6%!

Ябълков оцет комплекс е плод на задълбочени проучвания и подбор на съставките. Редица изследвания сочат, че оцетната киселина помага при наднормено тегло, тъй като има алкален ефект, който действа за прочистването на тялото и оказва контрол върху апетита. За да дадат по-добри резултати, тези капсули са обогатени с лют червен пипер, джинджифил и куркума, пробиотици: Lactobacillius Gasseri 1 Billion CFU, Lactobacillus Acidophilus 0.8 Billion CFU, Lactobacillus Rhamnosus 0.1 Billion CFU, Lactobacillus Casei 0.1 Billion CFU.

Предимства на продукта

 • Изцяло натурален продукт – 100 % натурален оцет от ферментирали ябълки с „майката“

 • Удобен начин да се възползвате от ползите за здравето на ябълковия оцет
 • Висока концентрация на ябълков оцет с по-високо съдържание на оцетна киселина от повечето продукти на пазара
 • Ограничава глада за въглехидрати
 • Дава усещане за ситост
 • Без характерния мирис и кисел вкус на оцета
 • Не вреди на зъбния емайл
 • Изцяло веган продукт
 • Не съдържа глутен, лактоза, ГМО, изкуствени подобрители, овкусители, аромати и оцветители
 • Опаковка, достатъчна за пълен двумесечен курс

Действие на основните съставки

Ябълков оцет (оцетна киселина 11 %)

Ябълковият оцет придоби популярност заради потенциалните си ползи за здравето, а оцетната киселина, основният компонент на ябълковия оцет, е сред топ съставките за отслабване. Ето няколко причини, поради които оцетната киселина може да бъде полезна за регулиране на теглото:

 • Дава повишено усещане за ситост

Установено е, че оцетната киселина повишава ситостта, което означава, че може да ви помогне да се чувствате сити за по-дълго време след хранене. Това потенциално може да доведе до намален прием на калории и да помогне за управление на теглото чрез предотвратяване на преяждането.

 • Намален прием на калории

Доказано е, че приемът на ябълков оцет, който съдържа оцетна киселина, преди или по време на хранене, намалява общата консумация на калории. Това допринася за загубата или поддържане на теглото.

 • Подобрена инсулинова чувствителност

Научно е потвърдено в проучвания, че оцетната киселина подобрява инсулиновата чувствителност. Инсулинът е хормон, който регулира нивата на кръвната захар и играе решаваща роля в метаболизма на мазнините. Чрез подобряване на инсулиновата чувствителност, оцетната киселина може да помогне на тялото ефективно да управлява нивата на кръвната захар и потенциално да предотврати натрупването на излишни мазнини.

 • Подобрено изгаряне на мазнини

Някои проучвания предполагат, че оцетната киселина може да увеличи изгарянето на мазнини и да намали складирането им. Тези открития показват, че оцетната киселина може да има положително въздействие върху метаболизма.

 • Намалено натрупване на мазнини

Оцетната киселина може да помогне за инхибиране на превръщането на въглехидратите в мазнини в тялото. Чрез намаляване на производството на мазнини, тя може да допринесе за регулиране на теглото и да предотврати натрупването на излишни телесни мазнини.

Други ползи:

 • Храносмилателно здраве

Ябълковият оцет може да насърчи храносмилането чрез увеличаване на производството на храносмилателни ензими и подобряване на нивата на стомашна киселина. Използван е като лек за лошо храносмилане, подуване на корема и киселини.

 • Здраве на сърцето

Ограничени проучвания показват, че оцетната киселина може да има положително въздействие върху здравето на сърцето чрез намаляване на нивата на холестерола и кръвното налягане.

 • Антимикробни свойства

Ябълковият оцет се използва като естествено средство за борба с определени инфекции. Съдържа оцетна киселина, която има антимикробни свойства и може да помогне за инхибиране на растежа на вредни бактерии.

Екстракт от лют кайенски червен пипер

Кайенският лют пипер често се използва в различни хранителни добавки  заради потенциалните му ползи при контрола на теглото. Въпреки че не е магическо решение за отслабване, този природен продукт може да предложи някои сериозни предимства:

 • Повишен метаболизъм

Лютият червен пипер съдържа съединение, наречено капсаицин, което му придава лютия пикантен вкус. Доказано е, че капсаицинът временно ускорява метаболизма чрез повишаване на телесната температура и насърчаване на термогенезата (процесът на производство на топлина в тялото). По-високата скорост на метаболизма може потенциално да помогне за изгарянето на повече калории, допринасяйки за загуба на тегло.

 • Потискане на апетита

Някои проучвания показват, че консумацията на лют червен пипер може да помогне за намаляване на апетита и приема на калории. Капсаицинът може да повлияе на хормоните, регулиращи апетита, като грелин, и да намали пристъпите на глад.

 • Изгаряне на мазнини

Установено е, че капсаицинът има потенциални свойства за изгаряне на мазнини. Може да увеличи активността на ензимите, участващи в разграждането на мазнините и превръщането им в използваема енергия. Чрез засилване на окисляването на мазнините, с течение на времето лютият червен пипер значително подобрява резултатите при отслабване.

 • Подобрено храносмилане

Известно е, че лютият червен пипер има ползи за храносмилането. Той стимулира производството на храносмилателни ензими, които могат да подобрят усвояването на хранителните вещества и да оптимизират храносмилателния процес. Ефективното храносмилане гарантира, че тялото ефективно използва хранителните вещества от храната, като потенциално допринася за цялостното управление на теглото.

 • Ситост и внимателно хранене

Пикантността на кайенския пипер може да добави вкус и интензивност към ястията – тогава ядете по-бавно и се наслаждавате изцяло на храната, т.нар. внимателно хранене. Чрез увеличаване на сетивното изживяване, пиперът може потенциално да ограничи риска от преяждане и да допринесе за по-добър контрол над големината на порциите.

Екстракт от корен на джинджифил

Екстрактът от джинджифил e сред най-ценните съставки за отслабване. Ползите му се свързват със:

 • Повишен метаболизъм

Някои проучвания показват, че екстрактът от джинджифил може да помогне за засилване на метаболизма и да повиши термогенезата, което потенциално може да доведе до повишено изгаряне на калории и загуба на тегло.

 • Потискане на апетита

Джинджифилът има потискащи апетита ефекти, което може да помогне за намаляване на приема на храна и консумацията на калории. Това може косвено да допринесе за загуба на тегло чрез създаване на калориен дефицит.

 • Подобрено храносмилане

Джинджифилът отдавна се използва за облекчаване на храносмилателния дискомфорт, свързан с подуване на корема, газове и лошо храносмилане. Чрез насърчаване на здрава храносмилателна система, екстрактът от джинджифил може да подпомогне ефективното усвояване на хранителните вещества, потенциално подпомагайки регулирането на теглото.

 • Регулиране на кръвната захар

Някои предварителни изследвания показват, че екстрактът от джинджифил може да помогне за регулиране на нивата на кръвната захар. Като поддържа стабилни нива на кръвната захар, екстрактът от джинджифил може да допринесе за регулиране на теглото чрез намаляване на апетита и преяждането, свързано с пикове и сривове на кръвната захар.

 • Противовъзпалителни свойства

Хроничното възпаление в тялото често е свързано със затлъстяване и наддаване на тегло. Екстрактът от джинджифил съдържа съединения с противовъзпалителни свойства като джинджерола, и чрез намаляване на възпалението може да помогне за създаването на по-благоприятна среда за загуба на тегло.

Куркума

Куркумата е подправка, която често се използва в готвенето и е призната със своите потенциални ползи за здравето от векове. Включително при отслабване:

 • Повишен метаболизъм

Куркумата съдържа съединение, наречено куркумин, за което е установено, че потенциално засилва метаболизма. По-високата скорост на метаболизма може да помогне на тялото ви да гори калории по-ефективно и да помогне в управлението на теглото.

 • Намалено възпаление

Хроничното възпаление в тялото може да попречи на усилията за отслабване. Куркуминът има противовъзпалителни свойства и чрез намаляване на възпалението може да подпомогне по-здравословен метаболизъм и да помогне за регулиране на теглото.

 • Подобрено храносмилане

Чрез подобряване на храносмилането и намаляване на подуването куркумата може да помогне за регулиране на храносмилателната  система, насърчавайки здравословна чревна среда. Това може индиректно да допринесе за загуба на тегло чрез подобряване на усвояването на хранителните вещества и намаляване на дискомфорта, свързан с храносмилателни проблеми.

 • Контрол на апетита

Някои проучвания показват, че куркуминът може да помогне за намаляване на усещането за глад. Като управлявате апетита си, може да сте в състояние да контролирате размера на порциите и да избирате по-здравословна храна, подкрепяйки целите си за отслабване.

 • Регулиране на кръвната захар

Куркумата може да помогне за регулиране на нивата на кръвната захар чрез подобряване на инсулиновата чувствителност. Когато нивата на кръвната захар са стабилни, това може да намали вероятността от натрупване на излишни мазнини и може да помогне за контролиране на теглото

Пробиотици

Lactobacillus gasseri е вид бактерия, която естествено се намира в храносмилателната система на човека. Принадлежи към рода Lactobacillus, който е известен със своите пробиотични свойства

Lactobacillus gasseri, подобно на други пробиотици, помага за насърчаване на здравословен баланс на бактериите в червата. Може да подпомогне храносмилането и усвояването на хранителни вещества, особено въглехидрати. Някои проучвания показват, че Lactobacillus gasseri може да играе роля в управлението на теглото. Един предложен механизъм е, че този пробиотичен щам може да повлияе на експресията на определени гени, свързани с метаболизма на мазнините и разхода на енергия.

Lactobacillus acidophilus е друг щам лакто бактерии, който помага за разграждането на храната и усвояването на хранителните вещества. Някои изследвания предполагат, че определени щамове на Lactobacillus могат да повлияят на хормоните, регулиращи апетита, като грелин и лептин. Чрез модулиране на тези хормони, Lactobacillus acidophilus може да помогне за намаляване на глада и апетита.

Пробиотични щамове, включително Lactobacillus acidophilus, могат да повлияят на енергийния метаболизъм, складирането на мазнини и инсулиновата чувствителност, което потенциално може да повлияе на регулирането на теглото.

Lactobacillus rhamnosus също принадлежи към рода Lactobacillus. Този щам е обстойно изследван за неговите потенциални ползи за здравето на червата - смята се, че спомага за поддържането на здравословен баланс на чревните бактерии, като инхибира растежа на вредните бактерии. Може също така да помогне за регулиране на движенията на червата и да поддържа здравето на храносмилането, което пряко има отношение към процеса на отслабване.

Lactobacillus casei е вид пробиотична бактерия, която е известна основно с ролята си за насърчаване на храносмилането. Играе важна роля в поддържането на здрав микробиом на червата, който има решаваща роля в усвояването на хранителни вещества. Балансираният чревен микробиом може да подобри цялостната метаболитна функция, потенциално повлиявайки управлението на теглото.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
Ябълков оцет500 mg1500 mg
Екстракт от лют червен пипер
/Capsicum frutescens/ плод 15 mg (8:1)
еквивлент на 120 mg лют червен пипер на прах
40 mg120 mg
Екстракт от джинджифил
/Zingiber officinale/ корен, 6 mg (20:1)
еквивалент на 120 mg корен от джинджифил на прах
40 mg120 mg
Екстракт от куркума
/Curcuma longa/ корен,  6mg (20:1)
 eквивалент на 120 mg корен от куркума на прах
40 mg120 mg
Lactobacillus Gasseri    333 млн  CFU 1 млрд. CFU
Lactobacillus Acidophilus 266 млн  CFU0.8 млрд. CFU
Lactobacillus Rhamnosus            33 млн CFU0.1 млрд. CFU
Lactobacillus Casei         33 млн CFU0.1 млрд. CFU

Дикалциев фосфат, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид, хипромелоза.

CFU – жизнеспособни бактерии

Хранителна добавка, 180 капсули

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за поддържане на нормално телесно тегло.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Не се препоръчва за бременни, кърмещи и хора с диабет.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 3 капсули дневно след храна.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.