ПРОДУКТИ
Кошница

ARTESANIA AGRICOLA AROMAX ECO 10 PLANTIS / БИЛКОВА ТИНКТУРА ЗА ОТСЛАБВАНЕ 50МЛ

ARTESANIA AGRICOLA AROMAX ECO 10 PLANTIS / БИЛКОВА ТИНКТУРА ЗА ОТСЛАБВАНЕ 50МЛ
ARTESANIA AGRICOLA AROMAX ECO 10 PLANTIS / БИЛКОВА ТИНКТУРА ЗА ОТСЛАБВАНЕ 50МЛ
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: a9041
28.70лв.
Купи

ARTESANIA AGRICOLA AROMAX ECO 10 PLANTIS / БИЛКОВА ТИНКТУРА ЗА ОТСЛАБВАНЕ 50МЛ

Високоефективната формула на Aromax Eco10 Plantis® включва растения, топ диуретици, като копър, бреза, лечебен росопас и полски хвощ, които помагат на тялото да неутрализира натрупаните мазнини и след това те бързо да бъдат изведени извън него. Тинктурата оптимизира метаболизма, улеснява храносмилането и съдейства за подобряване работата на черния дроб – важно условие за процеса на отслабване.

Aromax Eco 10 Plantis® се препоръчва като подкрепящо средство при спазването на различни хранителни режими на отслабване и детоксикация. Тонизира тялото и дава усещане за повече енергия.

Защо диуретиците са важни за отслабването

Изхвърлянето на излишните течности от организма е един от важните фактори по време на диета за отслабване. Това е така, тъй като задържането на течности затруднява транспорта на активни метаболити и отпадъци от клетката към лимфата и обратно. В резултата на това се получава повишено налягане в тъканите, притискане на кръвоносните съдове, затруднено хранене на клетката и забавяне на клетъчния метаболизъм.

Aromax Eco 10 Plantis® е растителен продукт с гарантирано качество от испанската компания Artesania Agricola - лидер в производството на хранителни добавки от натурални източници. Тя съдържа глицериран ароматен концентрат от растения като копър, бреза, полски хвощ, лечебен росопас, отгледани от биологично земеделие. Не съдържа алкохол!

Подпомага процеса на отслабване като съдейства:

 • За ефективното извеждане на излишните течности от организма.
 • За подобряване работата на черния дроб и прочистването му от натрупаните шлаки и токсини.
 • Подпомага извеждането на чревните токсини, детоксикира кръвта и отделителната система.
 • За подобряване на метаболизма и по-бърза обмяна на веществата.
 • За повишеното изгаряне на мазнини.
 • За засилване на секрецията на стомашната и задстомашната жлеза и повишеното отделяне на жлъчен сок.
 • За подобряване дейността на стомашно-чревния тракт и усвояването на хранителни вещества.
 • Осигурява противовъзпалително и успокояващо действие върху стомашната и чревна лигавица.
 • За контролиране пристъпите на глад
 • Грижи се за доброто киселинно-алкално равновесие в организма.
 • Регулира нивата на холестерол.
 • Спомага за баланса на оралната и чревна флора и така намалява ферментацията на храната, която не е добре преработена.
 • Осигурява общо енергизиращо и тонизиращо действие.

Действие на основните съставки

 • Копър

Ароматния копър заслужено си е спечелил славата на билка, която се грижи за красотата, като той подкрепя няколко процеса, свързани с отслабването.

Тази ароматна подправка неутрализира натрупаните мастни клетки и чрез диуретичното си действие ги изхвърля извън организма. Благодарение на веществаталутеин и хлорофил повлиява на обменните процеси и се постига ефект на подобряване на метаболизма и по-бърза загуба на тегло.

Основната роля на копъра, който има доказани ползи в подкрепа на храносмилането, се свързва със засилване секрецията на стомашните жлези и повишеното отделяне на жлъчен сок. Известно е, че при контакт с жлъчните киселини мазнините емулгират и хидролизират чрез липазата до мастни киселини и глицерин, които впоследствие лесно се отделят при по-нататъшните обменни процеси.

 • Бяла бреза

Бялата бреза е сред най-ефективните билки за регулиране на теглото. Тя е силен диуретик, като съдейства за прочистването на бъбреците, намалява пикочната киселина в кръвта и повишава отделянето на жлъчен сок.

 • Полски хвощ

Полският хвощ също е силен диуретик и ефектът му се отразява върху задържане на течности и поетапното им извеждане чрез отделителната система. Междувременно пречиства тялото от натрупани токсичнивещества. Тъй като има мощно действие и прекалено натоварва бъбреците, полският хвощ обикновено се комбинира с други билки в програми за отслабване.

Билката предизвиква усилена дейност на сърцето и засилване на кръвообращението, затова се препоръчва при възпаления на пикочните пътища, при камъни в бъбреците и жлъчния мехур, при отоци от сърдечен или бъбречен произход.

Известно е, че хвощът засилва обмяната на веществата и затова дава добри резултати при болести на жлезите с вътрешна секреция, особено в периода на климакса.

 • Лечебен росопас

Лечебния росопас е силен диуретик и се използва за подобряване дейността на бъбреците и прочистване на пикочните пътища.

Освен за отделителната система, той се грижи и за здравето на стомаха и червата, черния дроб. Има кардио ефект с положителен ефект върху сърцето – свива кръвоносните съдове, тонизира гладката мускулатура и има антиаритмично действие.

Съставки: Глицериран ароматен концентрат от растения: копър*, бреза*, полски хвощ*, лечебен росопас*.

*Отгледани от биологично земеделие

Не съдържа: Алкохол!

Хранителна добавка, 50 ml

Дозировка и приложение

Приложение:  Допринася за поддържане на нормално тегло.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 10- 15 капки при нужда, разтворени в чаша вода. Не приемайте в неразреден вид!  Разклатете добре преди употреба.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани  на опаковката.

Нето тегло:  50 ml