ПРОДУКТИ
Кошница

ARTESANIA AGRICOLA ELIXIR DE UGENCIA PLANTIS / АНТИСТРЕС СПРЕЙ С БЪРЗ И РЕЛАКСИРАЩ ЕФЕКТ 20МЛ

ARTESANIA AGRICOLA ELIXIR DE UGENCIA PLANTIS / АНТИСТРЕС СПРЕЙ С БЪРЗ И РЕЛАКСИРАЩ ЕФЕКТ 20МЛ
ARTESANIA AGRICOLA ELIXIR DE UGENCIA PLANTIS / АНТИСТРЕС СПРЕЙ С БЪРЗ И РЕЛАКСИРАЩ ЕФЕКТ 20МЛ
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: a9073
31.40лв.
Купи

ARTESANIA AGRICOLA ELIXIR DE UGENCIA PLANTIS / АНТИСТРЕС СПРЕЙ С БЪРЗ И РЕЛАКСИРАЩ ЕФЕКТ 20МЛ

Стрес, напрежение, нервна превъзбуда, повишена тревожност, нарушен сън и склонност към депресия – ако проявявате някои от тези симптоми, Remedio Floral Plantis® Elixir de Urgencia е точно за вас! Само с 2 впръсквания върху езика (при нужда), този спрей има незабавен ефект върху нервната система и осигурява мигновено облекчение и отпускащо действие.

При какви случаи се препоръчва

Remedio Floral Plantis® Elixir de Urgencia е хранителна добавка по метода на Д-р Бах, която съдържа с различни цветни есенции. Продукт от биологично земеделие. Специално подбраните билкови съставки съдействат за намаляване на ежедневния стрес, като въздействат на духа и тялото успокояващо и релаксиращо. Помага за по-добра адаптация в периоди на повишена нервна превъзбуда, увеличена физическа и умствена активност.

За какво помага

Remedio Floral Plantis® Elixir de Urgencia е висококачествен натурален продукт на испанската компания Artesania Agricola – лидер в производството на хранителни добавки от естествени източници. Помага за:

 • Намаляване на стреса и нервното напрежение
 • Балансира емоциите
 • Контролира реакциите
 • Има антидепресивно действие
 • Подпомага доброто настроение
 • Тонизира и ободрява
 • Помага при преумора
 • Успокоява и осигурява по-добър сън

Действие на основните съставки

 • Обикновен жълтак (алпинеумна роза)

Според метода на Д-р Бах обикновеният жълтак е свързан със смелостта и устойчивостта на изпитания. Използва се при паника, страх, отчаяния, когато нервната система е блокирана. В състояние е да мобилизира всички жизнени сили при бедствия, злополуки и различни заболявания. Повлиява на съня и се бори с кошмарите.

 • Обикновен повет

Според метода на Д-р Бах обикновения повет е цветето на реалността. Може да помогне при преходни душевни и физически състояния, при които съзнанието е обзето от радостите, тъгата или физическите затруднения на реалността. Повишава настроението и съдейства за подобряване на състоянието при липса на интерес към настоящето, невнимание, разсеяност, живот в света на фантазиите.

 • Жлезиста слабонога

Спред Д-р Бах жлезистата слабонога е цветето на темпото. То се свързва с душевните качества на търпението, като намалява лесната раздразнимост спрямо околните и свръхреакциите.

 • Синя слива

Това растение, според Д-р Бах, се свързва с принципа на откритостта и спокойствието. В отрицателно състояние потиска духовния процес на изграждане и се свързва със страх от загуба на ума, емоционални изблици, душевни „къси съединения“. Когато е в блокирано състояние, синята слива води до отчаяние, предчувствие за предстояща нервна криза, натрапчиви идеи, усещане за „буре с барут“. Потенциал в трансформирано състояние: сила, кураж, спонтанност.

 • Чадърест гарвански лук (орнитогалум)

Според Д-р Бах носи утеха и спокойствие. Помага за постигане на хармония и баланс. Препоръчва се на хора, които имат травма или мъка, които преживяват последиците от силна уплаха, стрес, внезапен и неочакван шок.

Съставки: Вода, алкохол, обикновен жълтак (алпинеумна роза), обикновен повет, жлезиста слабонога, синя слива, чадърест гарвански лук (орнитогалум).

Спрей за уста, 20 ml

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното състояние на нервната система.

Препоръчителна доз а за дневен прием от продукта: За възрастни: По 2 впръсквания , върху езика,  при нужда.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани  на опаковката.

Нето тегло:  20 ml