ПРОДУКТИ
Кошница

ARTESANIA AGRICOLA HEPUR PLUS DETOX PLANTIS / ДЕТОКС ПРОГРАМА КАПС. Х90

ARTESANIA AGRICOLA HEPUR PLUS DETOX PLANTIS / ДЕТОКС ПРОГРАМА КАПС. Х90
ARTESANIA AGRICOLA HEPUR PLUS DETOX PLANTIS / ДЕТОКС ПРОГРАМА КАПС. Х90
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: a9087
56.00лв.
Купи

ARTESANIA AGRICOLA HEPUR PLUS DETOX PLANTIS / ДЕТОКС ПРОГРАМА КАПС. Х90

Hepur Plus Detox Plantis е уникална 5-фазна хранителна добавка за цялостно пречистване на организма от натрупани токсини. Тя съдейства за многокомпонентен и завършен детоксикационен процес като работи ефективно на клетъчно ниво. Продуктът не само допринася за изхвърлянето на вредните вещества от тялото и неутрализиране на патогенни микроорганизми, но и за последваща регенерация на тъканите.

Съставките на 5-те формули – Зелена, Бяла, Червена, Жълта и Кафява имат поетапна роля с надграждащ ефект в цялостния процес на детоксикация.

Hepur Plus Detox Plantis е предназначена за хора, които имат нужда от подкрепа в процеса на детоксикация на тялото си, следствие на натрупани токсини.  Действа самостоятелно или в рамките на съответния диетичен режим.  Препоръчва се при работа в стресова среда, небалансиран хранителен режим, злоупотреба с алкохол и наркотици, натравяне с медикаменти и други токсични вещества.

Как да разберем, че тялото ни се нуждае от детокс

 • При натрупване на наднормено тегло
 • При трудности със свалянето на излишни килограми
 • При повишени липиди в кръвта
 • Лошо храносмилане, запек, повишено образуване на газове в червата
 • При затруднена жлъчно-чернодробна функция
 • При затруднена работа на отделителната система
 • Проблеми с хормоните
 • Усещане за хронична умора
 • Липса на енергия
 • Нарушен електролитен баланс – задържане на течности
 • Лош дъх
 • Гъбички по кожата и ноктите
 • При кожни проблеми

За какво помага

Hepur Plus Detox Plantis е естествен продукт с гарантирано качество от испанската компания Artesania Agricola – лидер в производството на хранителни добавки от натурални източници. Той осъществява действието си в 5 фази, които имат съществена роля в процеса на пречистване на тялото от вредни вещества и натрупани токсини.

 Фаза I – Зелена (3 х 1 капсула 5 дни) – КЛЕТЪЧНА ДЕТОКСИКАЦИЯ (рейши и глутатион)

Рейши понижава нивата на чернодробните ензими, намалява оксидативния стрес и активира неспецифичния имунитет за ускоренонеутрализиране на патогенни микроорганизми и техните антигени от плазмата и периферните тъкани. Възстановява чернодробния и тъканния антиоксидантен потенциал чрез насищане с ендогенния антиоксидант глутатион и подготвя организма за следващата фаза.

 • Фаза II – Бяла (3 х 1 капсула 5 дни)  - ЧЕРНОДРОБНО ПРЕЧИСТВАНЕ (NAC, L-глутамин, SAMe, L-глицин)

Неутрализира свободните радикали в черния дроб и усилва темповете, с които хепатоцитите преработват нутриентите и токсините на околната среда. N-Ацетилцистеинът подобрява регенерацията на глутатиона(собствения и внесения с първата фаза) и антиоксидантните ензимиглутатионпероксидаза и супероксиддисмутаза. L-глутаминът има важно значение за чревната бариера срещу токсични вещества и за регенерацията на хепатоцитите. S-аденозилметионинът е необходим за правилния синтез на много протеини, невромедиатори и нуклеинови киселини, а също така участва в конюгационните реакции на детоксикация. L-глицинът участва в синтеза на креатина – регулатор на разграждането на мазнините и натрупване на протеини в организма.

 • Фаза III – Червена (3 х 1 капсула 5 дни)  - КЛЕТЪЧНО ПРЕЧИСТВАНЕ (екстракт от черна ряпа, холин)

Черната ряпа засилва отделянето на жлъчни соли и мазнини от черния дроб, понижава холестерола и ускорява изгарянето на мазнините. Холинът е важен емулгатор и жлъчегонно средство, който наред с това стабилизира клетъчните мембрани и предпазва клетките в целия организъм (особено в мозъка, черния дроб и другите паренхимни органи) от оксидативно увреждане.

 • Фаза IV – Жълта (3 х 1 капсула 5 дни) – ЧЕРНОДРОБНА РЕГЕНЕРАЦИЯ (витамин С, В2, ниацин, В6, В12, селен, магнезий, цинк, екстракт от бял трън)

Възстановява хомеостатичните механизми на чернодробните клетки след интензивните детоксикационни процеси и ускорява регенерацията на чернодробния паренхим с нови клетки на мястото на разрушените. Екстрактът от бял трън е мощно антиоксидантно и реструктуриращо черния дроб средство, витамините от В група ускоряват енергийната продукция, ниацинът понижава нивата на триглицеридите и холестерола, а витамин С стабилизира съединителната тъкан. Селенът и магнезият са кофактори на важни антиоксидантни ензими.

 • Фаза V – Кафява (3 х 1 капсула 10 дни) – ПОДДЪРЖАЩА ФОРМУЛА (артишок, дезмодиум, алфа-липоева киселина).

Участва в „довършителните работи“ на детоксикационния процес – засилва  функцията на храносмилателните жлези и на жлъчния мехур, предотвратява образуването на жлъчни камъни, нормализира перисталтиката и премахва коликите и газовете, регулира кръвнозахарните нива, понижава възпалението и дразненето на храносмиланелните органи от жлъчния мехур надолу по хода на стомашно-чревния тракт. Петата фаза гарантира плавното и навременно приключване на детоксикационната програма.

Съставки: Формула 1 (Зелена)            в 1 капс.дн.доза / 3  капс.
Рейши екстракт      100 mg300 mg
Глутатион50 mg150 mg

Малодекстрин, екстракт от рейши /Ganoderma lucidum/ , капсула

[желатин, оцветители (меден комплекс от хлорофилини)], стабилизатор (микрокристална целулоза), глутатион, емулгатор (магнезиеви соли на мастни киселини), антислепващ агент (силициев диоксид).

Съставки: Формула 2 (Бяла)в 1 капс.дн. доза / 3 капс.
Н-Ацетил Л-Цистеин 100 mg300 mg
Л-Глутамин100 mg300 mg
С-Аденолзилметионин100 mg300 mg
Л-Глицин            100 mg300 mg

Н-Ацетил –Л-Цистеин, Л-глутамин, С-аденозилметионин, Л-глицин, капсула  [желатин, oцветители], малтодекстрин, емулгатор (магнезиеви соли на мастни киселини), антислепващ агент (силициев диоксид).

Съставки:  Формула 3 (Червена)в 1 капс.дн. доза / 3 капс.
Екстракт от изсушена черна ряпа100 mg300 mg
Л-Холин350 mg1050 mg

Л-Холин, екстракт от черна ряпа, капсула [желатин, оцветители (железни оксиди и хидроксиди)], стабилизатор (микрокристална целулоза), емулгатор (магнезиеви соли на мастни киселини),  антислепващ агент (силициев диоксид).

Съставки: Формула 4 (Жълта)в 1 капс.дн. доза / 3 капс.
Витамин C26.6 mg80 mg
Витамин B20.46 mg1.4 mg
Ниацин5.33 mg16 mg
Витамин B60.46 mg1.4 mg
Витамин B120.83 µg2.5 µg
Селен18.33 µg55 µg
Магнезий60.6 mg182 mg
Цинк3.33 mg10 mg
Екстракт от бял трън100 mg300 mg

Магнезиев суфлат, екстракт от бял трън /Silybum marianum/ , капсула [желатин, oцветители (индиготин, натриев селенит,  Л-асркобинова киселина,цинков сулфат, малтодекстринникотинова киселина, антислепващ агент (силициев диоксид), пиридоксин хидрохлорид, рибофлавин, цианокобаламин.

Съставки: Формула 5 (Кафява)в 1 капс.дн. доза / 3 капс.
Артишок екстракт175 mg525 mg
Дезмодиум екстракт175 mg525 mg
Алфа липоева киселина100 mg300 mg

Екстракт от артишок /Cynara scolimus/, екстракт от дезмодиум /Desmodium adscendens/, алфа-липоева киселина, капсула [желатин, oцветители (еритрозин, железни оксиди и диоксиди)], стабилизатор (микрокристална целулоза), емулгатор (магнезиеви соли на мастни киселини), антислепващ агент (силициев диоксид).

Хранителна добавка, 90 капсули, 6 блистера

Дозировка и приложение

Приложение:  Допринася за нормалното състояние на черния дроб, отделителната система както и за нормални нива на токсини в организма.  

Забележка:  Не съдържа: Лактоза и глутен.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За най-добри резултати приемайте капсулите от различните фази, разпределени я няколко приема през деня.

Фаза 1 (зелена капсула): По 3 капсули дневно , в продължение на 5 дни.

Фаза 2 (бяла капсула):  По 3 капсули дневно, в продължение на 5 дни.

Фаза 3 (червена капсула): По 3 капсули дневно, в продължение на 5 дни.

Фаза 4 (синя капсула): По 3 капсули дневно, в продължение на 5 дни.

Фаза 5 (кафява капсула): По 3 капсули дневно, в продължение на 10 дни.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина! След отваряне съхранявайте в хладилник.

Годност и партида: Маркирани на  опаковката.

Нето тегло:  50.4 g