ПРОДУКТИ
Кошница

ARTESANIA AGRICOLA LINDA REN DIET TERMOGEN / ПРИ ЗАТЛЪСТЯВАНЕ - ФОРМУЛА ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИТЕ КАПС. Х60

ARTESANIA AGRICOLA LINDA REN DIET TERMOGEN / ПРИ ЗАТЛЪСТЯВАНЕ - ФОРМУЛА ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИТЕ КАПС. Х60
ARTESANIA AGRICOLA LINDA REN DIET TERMOGEN / ПРИ ЗАТЛЪСТЯВАНЕ - ФОРМУЛА ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИТЕ КАПС. Х60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9112
58.75лв.
Купи

ARTESANIA AGRICOLA LINDA REN DIET TERMOGEN / ПРИ ЗАТЛЪСТЯВАНЕ - ФОРМУЛА ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИТЕ КАПС. Х60

Linda ren diet Termogen на испанската компания Artesania Agricola е мощен термогеник, който обединява различни активни съставки, подпомагащи изгарянето на мазнини.

Механизмът на действие на термогениката се състои в ускоряване на метаболизма, което директно предполага по-голямо изгаряне на калории през целия ден. Термогенното действие се изразява в трансформиране на телесните мазнини в калории и превръщане на храната в енергия.

Хранителната добавка съдържа екстракт от корен на колеус форсколий, екстракт от горчив портокал, карнитин, кофеин и капсаицин Capsimax®. Тези растителни екстракти имат доказано термогенно действие - подпомагат изгарянето на калории и редуцират съдържанието на мазнини в тялото.

Действие на основните съставки

  • Колеус форсколий (Coleus forskohlii)

Coleus forskohlii е билка, която често среща приложение в индийската аюрведа медицина. Традиционно форсколинът и растението колеус се използват за насърчаване на общото здраве и благополучие на организма. Форсколин се използва и при астма и дихателни нарушения.

Днес растението се използва като добавка за изгаряне на мазнини. Основната биоактивна съставка в колеус форсколий се нарича форсколин. Това химично съединение повишава тестостерона и предпазва от рак и хронични възпалителни заболявания.  Форсколинът повишава клетъчните нива на молекула, наречена цикличен аденозин монофосфат. Именно това съединение се свързва с повишено изгаряне мазнини.

  • Екстракт от горчив портокал (Citrus aurantium)

Горчивият портокал е растение, което често се използва в билкови добавки за отслабване. Той подпомага загубата на тегло и поддържа здравето на кожата. Горчивият портокал съдържа няколко мощни растителни съединения, които понякога се извличат от изсушената му кора за приготвяне на хранителни добавки. Растителните съединения в горчив портокал, които се наричат ​​протоалкалоиди и се използват повече от 20 години в добавки за отслабване, спортни постижения, грижа за кожата, контрол на апетита и здраве за мозъка. Протоалкалоидите имат противовъзпалителни и антивирусни свойства.

  • Л-Карнитин

Л-карнитинът има благоприятен ефект върху загубата на тегло и подобрява мозъчната функция. Също така има благоприятен ефект върху здравето на сърцето и мозъка, намалява мускулната болка и издръжливостта и участва в много други процеси в тялото. Л-карнитинът е химични съединение, който се произвежда в човешкия мозък, черния дроб и бъбреците. Помага на тялото да превърне мазнините в енергия.

  • Кофеин и капсаицин

Кофеинът и капсаицинът повишават енергийния метаболизъм на организма.

Най-популярното предимство на капсаицина е потенциалът му да поддържа теглото и редуцира мазнините. Капсаицинът действа чрез увеличаване на консумацията на кислород от органите, тъканите и мускулите и повишаване на телесната температура. Това води до засилване на метаболизма и увеличаване на изгорените калории.

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза/ 2капс.
Форсколий (екстракт)  
/Coleus forskohlii/
100 mg200 mg
Горчив портокал (екстракт)  

 /Citrus aurantium/

100 mg200 mg
Капсикум (екстракт) /Capsicum annuum/50 mg100 mg
Л-Карнитин (тартарат)  150 mg300 mg
Кофеин 125 mg250 mg

Л-Карнитин (тартарат), кофеин, растителна капсула (хидроксипропилметил целулоза), оцветители (железни оксиди и хидроксиди), микрокристална целулоза, форсколий (екстракт от корен) 20%, екстракт от плод на горчив портокал (6% синферин), eкстракт от плод на капсикум (2% капсацаин), магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид.

Не съдържа: Глутен, лактоза.

Хранителна добавка, 60 капсули

Нето тегло: 43.4 g

Дозировка и приложение

Приложение:  Допринася за поддържане на нормално телесно тегло.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 капсула дневно, сутрин, 30-60 минути преди закуска (или преди  първото хранене).

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.