ПРОДУКТИ
Кошница

ARTESANIA AGRICOLA LINDE REN DIET CARBOBLOCK / БЯЛ БОБ КАПС. Х60

ARTESANIA AGRICOLA LINDE REN DIET CARBOBLOCK / БЯЛ БОБ КАПС. Х60
ARTESANIA AGRICOLA LINDE REN DIET CARBOBLOCK / БЯЛ БОБ КАПС. Х60
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: a9114
30.50лв.
Купи

ARTESANIA AGRICOLA LINDE REN DIET CARBOBLOCK / БЯЛ БОБ КАПС. Х60

Carbo Block - Бял боб е хранителна добавка, която предотвратява усвояването на сложните въглехидрати и калориите. Насърчава отслабването и регулира нивата на глюкозата. Съдържа Phaseolamin 2250 (фаза 2) - екстракт от бял боб, който забавя абсорбцията на усвоими въглехидрати/скорбяла. Хранителната добавка може да помогне за намаляване на наличните въглехидрати в тялото чрез намаляване на ензимното храносмилане.

Phase 2® (Phaseolamin 2250®) е комбинация от блокер на α-амилаза и фитохемаглутинин.

 • α-амилазен блокер: наричан още фазеоламин, това химично съединение е вид лектин и действа като въглехидратен блокер. Той предотвратява свързването на нишестето с ензима, който го разгражда (α-амилаза). Това означава, че по-малко въглехидрати се усвояват в тялото.
 • Фитохемаглутинин: този лектин се свързва с рецепторите на чревната лигавица и потиска апетита, като влияе върху освобождаването на определени хормони (намалява грелина)

Проучванията показват, че когато се използва като допълнение към програми за отслабване, които включват разумна диета и физически упражнения, Phase 2® (Phaseolamin 2250®) може да подпомогнем отслабването в много голяма степен.

Здравословни ползи на белия боб

Белият боб е разновидност на обикновения боб (Phaseolus vulgaris), който съдържа протеин (блокер на α-амилаза), за който се твърди, че блокира разграждането и смилането на нишестето.

Този протеин:

 • Действа като блокер на абсорбцията на въглехидрати
 • Подпомага изгарянето на мазнините
 • Потиска апетита
 • Намалява кръвната захар и инсулиновите пикове след хранене

Екстрактът от бял боб твърдят, че той може да помогне не само за отслабване, но и за понижаване на нивата на кръвната захар и мазнините или за намаляване на риска от рак на дебелото черво, кариеси и кръвни съсиреци. Той предлага многобройни здравословни ползи.

 • Подпомага отслабването

Екстрактът от бял боб намалява теглото, индекса на телесната маса, дебелината на мастната тъкан и обиколката на талията, ханша и бедрата.

 • Намалява апетита

Екстрактът от бял боб намалява апетита, чрез производството на хормона грелин и повишава нивата на глюкозата и инсулина в кръвта.

 • Намалява нивата на мазнините в кръвта

Екстрактът намалява нивата на холестерола и триглицеридите в кръвта. 

 • Съдържа фазеоламин, който има многобройни ползи за здравето

Фазеоламинът в белия боб се използва предимно за контрол на въглехидратите при отслабване. Химичното съединение инхибира усвояването на някои от захарите, намиращи се в храни, богати на въглехидрати. Понижава глюкозния отговор на организма при хора, които страдат от диабет.

Приемането на добавка с екстракт от бял боб може да помогне на хората да отслабнат чрез ограничаване на калориите, усвоени от тялото.
 

Съставки:В 1 капс.:Дн. доза - 2 капс.
Phaseolamin 2250®
(концентриран протеин от бял боб)
250 mg500 mg

Phaseolamin 2250®  (концентриран протеин от бял боб [зърна] / Phaseolus vulgaris/), малтодекстрин, растителна капсула (хидроксипропилметил целулоза), оцветители (железни оксиди и хидроксиди).

Хранителна добавка, 60 капсули

Нето тегло:  21 g

Дозировка и приложение

Приложение:  Допринася за поддържане на нормално телесно тегло.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 капсула дневно, преди основното хранене.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.