ПРОДУКТИ
Кошница

ARTESANIA AGRICOLA REMEDIO FLORAL PLANTIS / СПРЕЙ ЗА СПОКОЕН СЪН 20МЛ

ARTESANIA AGRICOLA REMEDIO FLORAL PLANTIS / СПРЕЙ ЗА СПОКОЕН СЪН 20МЛ
ARTESANIA AGRICOLA REMEDIO FLORAL PLANTIS / СПРЕЙ ЗА СПОКОЕН СЪН 20МЛ
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: a9171
29.30лв.
Купи

ARTESANIA AGRICOLA REMEDIO FLORAL PLANTIS / СПРЕЙ ЗА СПОКОЕН СЪН 20МЛ

Descano Nocturno от серия Plantis е спрей, който неутрализира напрежението, насърчава нощната почивка и помага при безсъние. Успокояващият еликсир ще ви помогне да се справите с емоционалните промени, стреса и забързаното ежедневие. Този уникален спрей е формулиран по метода на Д-р Бах и е предназначен за всеки, чийто ежедневен начин на живот е динамичен, напрегнат и стресиращ. Той е съставен от 8 флорални еликсира, които действат в комбинация при хора които страдат от безсъние през нощта и са нервни през деня. 

Предимства на продукта

 • Продуктът не съдържа алкохол
 • Употребата му е напълно безопасна и не води към привикване
 • Всички растителни съставки са произведени според методите на биологичното земеделие.
 • Хранителната добавка съдържа вода San Roch, известна с терапевтичните си свойства.

За какво помага

 • Подпомага по-лесното заспиване
 • Подобрява качеството на съня
 • Стимулира навлизането в по-дълбоката фаза на съня
 • Отпуска нервното напрежение и стреса
 • Води до пълноценна и ефективна почивка през нощта
 • Поддържа по-добрата концентрация през деня
 • Неутрализира напрежението и стреса

Действие на основните съставки

 • Кестенова пъпка (Aesculus Hippocastanum)

Според методите на д-р Бах, това е цветето на добрата координация между вътрешната мисловна дейност и физическата ситуация. Умствената гъвкавост и активност се увеличават. Всяко преживяване – отрицателно или положително, се превръща във вътрешна придобивка.

 • Скална роза (Helianthemum Nummularium)

Това цвете идва на помощ, когато сме изправени пред стресови, страховити ситуации. Тази есенция помага за изграждане на смелост и облекчаване на тревожността и стреса.  Възвръща състоянието на спокойствие и разум, докато страхът отшумява.

Положителната енергия на тази есенция помага на хората да мобилизират огромни сили, които им позволяват да израснат отвъд себе си.

 • Див овес (Бромус Рамозус)

Това цвете по метода на д-р Бах може да помогне на човек да изясни истинските си цели и да вземе правилно решение. Когато приема тази есенция, човек ще започва да се чувства по-спокоен и по-уверен в собствените си решения. Той ще започне да вижда ясна визия за бъдещето си и отново ще разчита на своя Висш Аз, за ​​да ръководи действията си.

 • Маслина (Olea Europaea)

Тази есенция е предназначена за хора, които са “на предела на силите си”. Изтощението може да бъде на физическо, емоционално и психологическо ниво. Нуждата от това цвете може да дойде в резултат на дълъг период на голямо напрежение. Когато е в това състояние, човек просто иска да бъде оставен сам. Той често е толкова изтощен, че се разболява физически.

Маслината носи спокойствие, регенерация и възстановен баланс. Използването на тази цветна есенция на Бах позволява на човек отново да достигне до по-високи енергийни източници.

 • Impatiens (Impatiens Glandulifera)

Тази цветна есенция е свързана с качества като търпение и нежност. Помага при вътрешното напрежение и общото раздразнение. Това цвете е полезно за връщане на негативната личност обратно в нейното положително състояние.

 • Витлеемска звезда (Ornithogalum Umbellatum)

Това цвете неутрализира всяка форма на енергийна травма и бързо възстановява способностите на тялото за самолечение. Енергийната травма възниква всеки път, когато преживеем шокиращо събитие, с което нашата енергийна система не е в състояние да се справи. Д-р Бах категоризира тази цветна есенция като „Утешител и успокоител на болки и скърби“. Витлеемската звезда възстановява енергийните връзки, така че остатъците от енергийна травма да могат да се разтворят и да позволят на индивида да си възвърне енергията, жизнеността, умствената яснота и вътрешната сила.

 • Върбинка (Verbena Officinalis)

Хората, които се нуждаят от тази есенция игнорират предупредителните сигнали на собственото си тяло, изпадайки в изтощение.

Те никога не си почиват, винаги са напрегнати и сковани, не могат да се отпуснат, дори и да искат. Те се „оправят“ с минимум сън, вярвайки, че тяхната кауза е по-важна от грижата за собственото им тяло. Тази цветна есенция прави личността ангажирана и посветена на задачата си, за да може да използва своята енергия разумно.

 • Полски хвощ

Полският хвощ в цветните есенции на д-р Бах има успокояващо и седативно действие.

Съставки: Блатен тъжник* /Spiraea ulmaria/, глицерин растителен, ябълков оцет*, ябълчена киселина,   скална роза* /Hellianthenum/, див овес* /Bromus ramosus/, маслина* /Olea europaea/, жлезиста слабонога* /Impatiens glandulifera/, гарвански лук /Ornithogalum unbellatum/, вербена* /Verbena officinalis/ , лимонена киселина, силициев диоксид, полски хвощ* /Equisetum arvense/, касис*.

*oт контролирано био земеделие.

Не съдържа: Алкохол.

Спрей за уста, 20 ml

Нето тегло:  20 ml

Дозировка и приложение

Приложение: Допринася за нормалното състояние на нервната система.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 впръсквания  върху езика, 1 час преди сън.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани  на опаковката.