ПРОДУКТИ
Кошница

ARTESANIA AGRICOLA TRANCOLIGO OLIGOELEMENTOS PLANTIS / МАНГЕН, МЕД И ЕКСТРАКТ ОТ КАРТОФ - СЪРДЕЧНО И НЕВРОЛОГИЧНО ЗДРАВЕ АМП. ЗА ПИЕНЕ Х20

ARTESANIA AGRICOLA TRANCOLIGO OLIGOELEMENTOS PLANTIS / МАНГЕН, МЕД И ЕКСТРАКТ ОТ КАРТОФ - СЪРДЕЧНО И НЕВРОЛОГИЧНО ЗДРАВЕ АМП. ЗА ПИЕНЕ Х20
ARTESANIA AGRICOLA TRANCOLIGO OLIGOELEMENTOS PLANTIS / МАНГЕН, МЕД И ЕКСТРАКТ ОТ КАРТОФ - СЪРДЕЧНО И НЕВРОЛОГИЧНО ЗДРАВЕ АМП. ЗА ПИЕНЕ Х20
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: a9162
43.55лв.
Купи

ARTESANIA AGRICOLA TRANCOLIGO OLIGOELEMENTOS PLANTIS / МАНГЕН, МЕД И ЕКСТРАКТ ОТ КАРТОФ - СЪРДЕЧНО И НЕВРОЛОГИЧНО ЗДРАВЕ АМП. ЗА ПИЕНЕ Х20

Trangoligo Oligoelementos Plantis е хранителна добавка, която допринася за нормалното функциониране на нервната система.

Съдържа екстракт от картоф (Solanumtuberosum) – естествен източник на калий, който е от решаващо значение за нервната система и функционирането на няколко органа, включително мозъка, сърцето, мускулните тъкани и храносмилателната система. Подпомага регулирането на кръвното налягане, подобрява функцията на съня, мозъчната дейност, намалява усещането за умора и крампите, сигурен източник за дефицит на калий.

Мед и манган в състава на добавката взимат участие в предпазването на клетките от оксидативен стрес.

Trangoligo Oligoelementos Plantis е предназначен за хора, които се занимават интензивно със спорт, жени, които са пристрастени към диуретици и слабителни, както и при тези, които спазват диети и имат небалансирано хранене.

За какво помага

 • Оказва цялостно положително въздействие върху нервната система
 • Подобрява работата на мускулите
 • Регулира кръвното налягане
 • Регулира електролитния баланс
 • Стимулира работата на мозъка
 • Подобрява функцията на сърцето
 • Осигурява добър сън и намалява напрежението
 • Намалява усещането за умора
 • Благоприятства храносмилателната система, тъй като се отразява на нервите и на взаимодействието им с клетките на органите в тази система
 • Увеличава притока на енергия
 • Предпазва клетките от оксидативен стрес
 • Намалява възпалението

Как работи

Екстрактът от картоф, изключително богат на калий, допринася за пълноценната работа на нервната система. Известно е, че дефицитът на калий може да бъде причина за много здравословни проблеми, свързани с работата на мускулите, сърцето, бъбреците, стомаха, мозъка. В същото време спомага за изхвърлянето на отпадъците от тялото и в регулирането на течности в тялото – електролитния баланс. Противодейства на вредното влияние на натрия в организма. Премахва крампите и умората, сигурен белег за дефицит на калий. Присъствието на мед и манган в продукта пък взема участие в предпазването на клетките от оксидативен стрес.

Действие на основните съставки

Екстракт от грудка на картоф  (Solanumtuberosum)

Картофът е сред най-богатите природни източници на калий -  основен йон в клетките на организма, важен електролит, който участва в регулирането на водния баланс, . Той е от съществено значение за правилното функциониране на нервите. Ниското ниво на калий предотвратява бързото изразходване на енергията от клетките на мускулите, а това затруднява съкращаването им. Дефицитът на калий води до следните състояния:

 • Умора и слабост
 • Нарушен сърдечен ритъм
 • Високо кръвно налягане
 • Крампи и цялостна нарушена функция на мускулите 

Манган

Манганът е важен антиоксидант, той е необходим за синтеза на ензими, които предпазват организма от свободните радикали, увреждащи клетките. Този микроелемент укрепва артериалните стени, като ги прави по-устойчиви към образуването на холестеролови атеросклеротични плаки. Той, също така, влияе положително на холестероловия метаболизъм. Необходим е за намаляване на риска от заболявания на хрущялната тъкан и костната система.

Мед

Медта е микроелемент, необходим за нормалното функциониране на сърцето, намалява нивата на кръвната захар, холестерола и пикочната киселина в кръвта. Освен това, укрепва костите, способства за развитието на кръвните клетки и подсилва имунната система.

Това минерално вещество е необходимо за образуването на колаген в костите и има голямо значение за бързото зарастване на фрактури.

Микроелементът мед се използва за намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания, като допринася за нормалния сърдечен ритъм.

Съставки:в 1 ампула /5 mlв 5 ампули /25 ml
Соланум туберозум (грудка от растение)50 mg250 mg
Манган0.4 mg2 mg
Мед200 µg1000 µg                                  

Вода, стабилизатор (глицерин), екстракт от соланум туберозум (картоф), манганов сулфат. Меден сулфат, двуосновен натриев фосфат.

Хранителна добавка, 20 ампули за пиене

Дозировка и приложение

Приложение:  Допринася за нормалното функциониране на нервната система.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: От  1 до 5 ампули дневно, на гладно или преди хранене. Задръжте около 30 секунди в устата и преглътнете.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!

Годност и партида: Маркирани  на опаковката.

Нето тегло:  100 ml