ПРОДУКТИ
Кошница

Avene Мицеларен лосион 200мл

Avene Мицеларен лосион 200мл
Avene Мицеларен лосион 200мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 3012
27.60лв.
Купи

Avene Мицеларен лосион 200мл

Разработен специално според нуждите на чувствителната кожа. Продуктът демакиира и отстранява всички замърсявания по Вашата кожа, включително и невидимите с просто око мъртви клетки, без да я изсушава. Лосионът е предназначен за всеки тип чувствителна кожа. Micellar Lotion for sensitive skin отстранява лесно дори и водоустойчив грим, благодарение на подобрените си демакииращи способности. Новата формула с двойно действие ефикасно почиства и хидратира в дълбочина кожата на лицето. Термалната вода Av?ne, съдържаща се в продукта успокоява и тонизира кожата. Мицеларният лосион е с дискретен и деликатен аромат, съдържа малък брой съставки (без парабени), а изплакването му след употреба не е задължително.

Състав: 

Нова формула с двойно действие, с подобрени демакиираща способност и хидратиращо действие. Мицеларен почистващ агент, улавящ замърсяванията. Природни успокояващи свойства на Термалната вода Av?ne. Малък брой съставки (без парабени).

Начин на употреба:

Нанесете с помощта на памучен тампон на лице, очи и устни. Мицеларният почистващ и демакииращ лосион не се нуждае от изплакване.