ПРОДУКТИ
Кошница

Avene Успокояващ крем контур за очи 10мл

Avene Успокояващ крем контур за очи 10мл
Avene Успокояващ крем контур за очи 10мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 3024
35.47лв.
Купи

Avene Успокояващ крем контур за очи

 

Успокояващ крем контур за очи който действа благоприятно върху зоната около очите, като я успокоява и тонизира с респект към нейната уязвимост. Продуктът е специално предназначен за чувствителна кожа, не съдържа аромати и парабени. Обогатената на хидратиращи съставки формула защитава и хидратира в дълбочина околоочния контур и клепачите. В продукта се съдържа декстран сулфат, който тонизира областта около очите, намалявайки тъмните кръгове и торбички и придавайки на кожата усещане за лекота. Термалната вода Av?ne намалява раздразненията, усещането за опъване и зачервяванията в областта на околоочния контур.

 

Състав:

Обогатената на хидратиращи съставки, формула защитава и хидратира* очите и клепачите. Включеният декстран сулфат тонизира областта на околоочния контур, намалявайки тъмните кръгове и торбички и придавайки на кожата усещане за лекота. Термалната вода Av?ne намалява раздразненията, усещането за опъване и зачервяванията в областта на околоочния контур.

 

Начин на употреба:

Нанасяйте продукта сутрин и вечер, с лек масаж на околоочния контур до изчезване на раздразнението. Този продукт може да се използва в допълнение към назначена терапия от лекар. Ако раздразнението продължава, посъветвайте се с Вашия лекар.