ПРОДУКТИ
Кошница

Avene Cicalfate+ бариерен крем за ръце 100мл

Avene Cicalfate+ бариерен крем за ръце 100мл
Avene Cicalfate+ бариерен крем за ръце 100мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 3075
26.10лв.
Купи

Avene Cicalfate+ бариерен крем за ръце 

Подходящ за много суха и увредена кожа на ръцете. Той съдържа съставките - Сукралфат, в комбинацията от меден и цинков сулфат, които възстановяват и защитават кожата от вредни влияния. Той има прозрачна текстура и попива бързо. Кремът е без аромати и без парабени, подходящ за всекидневна употреба. Предлага се в удобна опаковка от 100 мл.

Cicalfate Възстановяващ бариерен крем за ръце е предназначен за много сухи, увредена и раздразнена кожа на ръцете в следствие на различни агресивни фактори (климатични, професионални). При всякакви въпроси за конкретно показание, посъветвайте се предварително с вашия лекар. Възстановява, успокоява и защитава по-бързо вашите много сухи и раздразнени ръце. Съставки с възстановяващо и защитаващо действие Без аромати.

 

Състав:

Сукралфат, оригинална съставка, благоприятства бързото възстановяването на комфорта на кожата. Комбинацията от меден и цинков сулфат е с доказана ефективност при защита на кожата. Богата на Термална вода Av?ne, успокояваща и антииритативна по природа.

 

Начин на употреба:

Нанасяйте продукта върху ръце, два пъти на ден.