ПРОДУКТИ
Кошница

AVENE CICALFATE + ГЕЛ ЗА БЕЛЕЗИ 30МЛ

AVENE CICALFATE + ГЕЛ ЗА БЕЛЕЗИ 30МЛ
AVENE CICALFATE + ГЕЛ ЗА БЕЛЕЗИ 30МЛ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a4016
19.60лв.
Купи

AVENE CICALFATE + ГЕЛ ЗА БЕЛЕЗИ

 

Гелът за белези на Авен е предназначен за третиране на скорошни белези при възрастни, но е подходящ и за бебета и деца. Може да се нанася върху лицето и тялото, действа успокояващо още след първото приложение като прави кожата мека, еластична и добре хидратирана. Продуктът видимо подобрява естетичния вид на белезите. Неговата гелообразна текстура е лесна за нанасяне и улеснява масажа, освен това покрива проблемната зона със защитен филм. Тестван под дерматологичен и офталмологичен контрол с висока толерантност.

 

Състав:

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). DIMETHICONE. GLYCERIN. HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. DIMETHICONOL. AQUAPHILUS DOLOMIAE FERMENT FILTRATE. ARGININE. COPPER SULFATE. DIMETHICONE CROSSPOLYMER. POLYSORBATE 60. SODIUM BENZOATE. SODIUM HYALURONATE. SORBITAN ISOSTEARATE. TROMETHAMINE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM. ZINC SULFATE. 

 

 

Начин на употреба:

Oпределeте типа на белега, като натиснете белега и отчете времето, което е необходимо на кожата, за да възвърне първоначалния си цвят. Стандартното време е около 3 секунди. Колкото по-кратко е времето, толкова по-скорошен е белегът.

1. По-малко от 1 секунда:  Нов белег (обикновено е белег на по-малко от 1 месец).
Нанесете продукта върху белега и около него, масажирайте  с показалеца, с леки притискащи движения, по посока на белега.

2. От 1 до 2 секунди: Масажирайте с палпаторно-ролеви движения като поставите кожата между палеца и показалеца и се движите по посока на белега. Притискайте кожата между пръстите си докато я приплъзвате нагоре. Продължете масажа до абсорбиране на продукта (около 5 минути).

3. Повече от 3 секунди: Стар белег (обикновено на над 3 месеца).
Масажирайте с показалеца и средния пръст, с изтеглящи движения, по посока на белега, за да се избегне повторното му отваряне. Продължете масажа до абсорбиране на продукта (около 5 минути).