ПРОДУКТИ
Кошница

AVENE COUVRANCE АВЕН КОМПАКТНА КРЕМ-ПУДРА МАТ №2.0 НАТУРАЛЕН SPF30 10ГР

AVENE COUVRANCE КОМПАКТНА КРЕМ-ПУДРА МАТ №2.0 НАТУРАЛЕН SPF30 10ГР
AVENE COUVRANCE АВЕН КОМПАКТНА КРЕМ-ПУДРА МАТ №2.0 НАТУРАЛЕН SPF30 10ГР
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 3115
58.35лв.
Купи

AVENE COUVRANCE КОМПАКТНА КРЕМ-ПУДРА МАТ №2.0 НАТУРАЛЕН SPF30 10ГР

Kомпактна крем-пудра мат ефект SPF 30 2.0 Натурал изравнява тена на чувствителна, светла кожа и ефективно прикрива тежките несъвършенства на кожата. Благодарение на своята кремообразна текстура, която се нанася лесно, и матиращото покритие на пудра, крем-пудрата осигурява перфектен тен през целия ден. Тя не създава усещане за опъване и осигурява естествено дълготрайно покритие с ефект „втора кожа“. Kомпактна крем-пудра мат ефект SPF 30 2.0 натурал не съдържа аромат, подходяща е за нормална към комбинирана, чувствителна кожа и може да се нанася и върху тялото. UVA/UVB защита със SPF 30 за чувствителна кожа. Крем-пудрата е устойчива на вода, изпотяване и размазване, остава уверено и надеждно на мястото си.

 

Състав: 

Фина и мека, която лесно се нанася, благодарение на микро-пореста гъбичка с високо ниво на толерантност, за нежна и естествена визия. Устойчива на вода, пот и търкане. Фотопротективна система SPF 30.  Не утежнява и няма ефект "маска". Използвайте самостоятелно или комбинирайте с други продукти за корекция чрез цвят.

 

Начин на употреба:

Нанасяйте продуктът на лицето, преди всяко излагане на слънце. Нанасяйте често, в случай на продължително излагане на слънце и след измиване.