ПРОДУКТИ
Кошница

AVENE COUVRANCE АВЕН КОМПАКТНА КРЕМ-ПУДРА МАТ №4 МЕД SPF30 10МЛ

AVENE COUVRANCE КОМПАКТНА КРЕМ-ПУДРА МАТ №4 МЕД SPF30 10МЛ
AVENE COUVRANCE АВЕН КОМПАКТНА КРЕМ-ПУДРА МАТ №4 МЕД SPF30 10МЛ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 3118
58.35лв.
Купи

AVENE COUVRANCE КОМПАКТНА КРЕМ-ПУДРА МАТ №4 МЕД SPF30 10МЛ 

Изравнява тена на чувствителнакожа и ефективно прикрива тежки несъвършенства. Благодарение на своята кремообразна текстура, която се нанася лесно, и матиращото покритие на пудра, крем-пудрата осигурява перфектен тен през целия ден. Без усещане за опъване, осигурява естествено дълготрайно покритие с ефект „втора кожа“. Couvrance Kомпактна крем-пудра мат ефект SPF 30 4.0 мед не съдържа аромат, подходяща е за нормална към комбинирана, чувствителна кожа и може да се нанася и върху тялото. UVA/UVB защита със SPF 30 за чувствителна кожа. Крем-пудрата е устойчива на вода, изпотяване и размазване, остава уверено и надеждно на мястото си.

Състав:

Фина и мека, която лесно се нанася, благодарение на микро-пореста гъбичка с високо ниво на толерантност, за нежна и естествена визия. Устойчива на вода, пот и търкане. Фотопротективна система SPF 30.  Не утежнява и няма ефект "маска". Използвайте самостоятелно или комбинирайте с други продукти за корекция чрез цвят.

Начин на употреба:

Нанасяйте продуктът на лицето, преди всяко излагане на слънце. Нанасяйте често, в случай на продължително излагане на слънце и след измиване.