ПРОДУКТИ
Кошница

Avene Physiolift грижа за околоочния контур 15мл

Avene Physiolift грижа за околоочния контур 15мл
Avene Physiolift грижа за околоочния контур 15мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 3051
70.40лв.
Купи

Avene Physiolift грижа за околоочния контур

Физиолифт грижа за околоочния контур за коригиране на торбички, тъмните кръгове и деликатни бръчки в областта на очите. Комбинацията от AscofillineTM и Моно-Олигомери на Хиалуроновата Киселина допълват действието и възстановяват стегнатия вид на кожата. Контурът съдържа Декстран сулфат, който намалява торбичките и тъмните кръгове, а Термалната вода Av?ne, успокоява кожата и носи усещането за комфорт. Тестван за толерантност към чувствителна кожа и очна поносимост. Предлага се в удобна опаковка във флакон с безвъздушен дозатор 15 мл.

PhysioLift YEUX  е особено адаптиран за крехката кожа на околоочния контур. Неговата оригинална текстура тип "пластир" освобождава активни съставки през цялата нощ, без риск от придвижването им към очите. Добрата толерантност е тествана на чувствителна кожа. Много добра очна поносимост. Запълва бръчките и възвръща стегнатостта на кожата на околоочния контур. Намалява торбичките и тъмните кръгове. 

 

Състав:

Изглажда изразените бръчки и възвръща стегнатостта на кожата: тя е заредена* с колаген и хиалуронова киселина, благодарение на  AscofillineTM и Моно-Олигомери на Хиалуроновата Киселина. Защитава кожата от агресивната атака на свободните радикали, благодарение на мощния антиоксидант Пре-токоферил. Благодарение на микроседефени частици за ефект отпочинал вид и срещу посърнал тен, както и soft-focus агенти със "замъгляващ" бръчките ефект. Богат на Термална вода Av?ne,успокояваща и антииритативна.

 

Начин на употреба:

Нанесете вечер, с леко потупване в зоната в зоната на околоочния контртур, като акцентирате на бръчиците "пачи крак" и плиглаждате по дъгата.