ПРОДУКТИ
Кошница

Avene Xeracalm A.D. Почистващо Олио 400мл

Avene Xeracalm A.D. Почистващо Олио 400мл
Avene Xeracalm A.D. Почистващо Олио 400мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 3093
42.80лв.
Купи

Avene Xeracalm A.D. Почистващо Олио 

За почистване на кожата под душа, релипидиращото олио Авен е предназначено за сухи и атопични кожи. Създадено на базата на мулти-ефективна формула, разработена с новата съставка: I-modulia®, която е биотехнологична иновация, създадена след 12 години изследвания от Лаборатории Pierre Fabrе. Ефектите, които постига са намаляване усещането за сърбеж, дължащ се на сухота на кожата, успокояване зачервяванията и раздразненията, дължащи се на кожна свръхчувствителност. CER-OMEGA възстановява, подхранва и подсилва защитния хидролипиден филм. Термалната вода Avеne успокоява и намалява усещането за дискомфорт, и омекотява кожата. Олиото не щипе очите. Без аромати и сапун, с физиологично pH. Може да се използва във фаза на обостряния. 

 

Състав:

Релипидиращото олио XeraCalm A.D е създадено на базата на мулти-ефективна формула, разработена с иновация - съставката: I-modulia® I-modulia: Биотехнологична иновация, създадена след 12 години изследвания от Лаборатории Pierre Fabre; намалява усещането за сърбеж, дължащ се на сухота на кожата, успокоява зачервяванията/ раздразненията, дължащи се на кожна свръхчувствителност. CER-OMEGA: възстановява/ подхранва и подсилва защитния хидролипиден филм. Термална вода Av?ne: успокоява, намалява усещането за дискомфорт и омекотява кожата.

 

Начин на употреба:

При взимане на душ, разпенете на предварително мокри ръце и нанесете. При взимане на вана, изсипете количество от 5 натискания.