ПРОДУКТИ
Кошница

B17 + Амигдалин + гъба рейши капс х60

B17 + Амигдалин + гъба рейши капс х60
B17 + Амигдалин + гъба рейши капс х60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7925
57.00лв.
Купи

B17 + Амигдалин + гъба рейши за имунитет

ИНОВАТИВНА ФОРМУЛА В ПОДКРЕПА НА ИМУНИТЕТА И НЕЗАМЕНИМ ПОМОЩНИК В БОРБАТА С ОНКОЛОГИЧНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ!!!

B17 АМИГДАЛИН + ГЪБА РЕЙШИ е продукт от най-новото поколение с марката Grewia. Той представлява хранителна добавка в 60бр.растителни/веган/ капсули, в чиято 100% иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизиран билков екстракт и витамин от Гъба Рейши/Ganoderma Lucidum-90%/ и Витамин В17/Amygdalin/Vitamin B17%-98%/, със основната цел –Укрепване на функцията на имунната система и енергията, в борбата с вирусните и онкологични заболявания, като помогне за прочистването на тялото от мутирали или опасни клетки.

Функцията на B17 АМИГДАЛИН + ГЪБА РЕЙШИ е укрепване на имунната система чрез увеличаване на производството на бели кръвни клетки и подпомагане на чернодробната функция в превенцията от развитието на инфекциозни заболявания и карциноми, да потиска туморния растеж и да поддържа доброто състояние на здравите клетки, предпазвайки ги от оксидативен стрес. Чрез приема на този продукт, вие ще подпомогнете регенерацията на клетките в организма, ще се освободите от свободните радикали, микробите и вирусите, докато междувременно се радвате на повече енергия във вашето ежедневие.

 B17 АМИГДАЛИН + ГЪБА РЕЙШИ е хранителна добавка, съставена от 100% натурални продукти. Той е чудесно средство допринасящо за подобряване на цялостното здраве на тялото. Изцяло естественият му състав го прави напълно безвреден при употреба, докато активно преодолява негативните ефекти от развитието на тумори. Продуктът има свойството да засилва защитните сили на организма и да подпомага тялото по време /след/ химио- и лъчетерапии. както и да съдейства при ефективното възстановяване на имунната система.

 

Състав:

Витамин B17 Амигдалин /Amygdalin/Vitamin B17%-98%/
Витамин B17 не се синтезира в човешкия организъм и може да бъде набавен само от външни източници. Той е получен, след като през 30-те години на 19-ти век е бил изолиран от горчиви бадеми. Едва през 1952г. д-р Ернст Кребс възобновява интереса към него, след като успява да го добие синтетично. Изолираното вещество се оказва в пъти по-силно от витамин B17.
В химичния състав на витамин B17 се открива цианогенен гликозид – няколко етерични връзки, които след поглъщане или излагане на специфични ензими, могат да се разрушат, което довежда до образуването на молекулите – глюкоза и гликон. Витамин B17 също се слави с характерната горчива бадемова миризма. Редица изследвания сочат значителни ползи от допълнителния прием на витамин В17, а именно: служи за превантивно средство срещу рак; помага при възпаления; забавя процеса на стареене; ускорява метаболизма; унищожава раковите клетки; добро болкоуспокояващо средство е; стимулира имунитета; има добри противовъзпалителни свойства; намалява риска от сърдечно-съдови заболявания; нормализира психическото и емоционалното състояние; помага при депресия; ускорява регенерацията на епитела на кожата и лигавиците; помага при дерматологични заболявания; помага за поддържането на здравите кости и стави; помага при състояния като ревматоиден артрит и други артрози; и др. Може да бъде открит като съдържание в: семена от ябълки, кайсии, праскови, череши и грозде.

Екстракт от гъба Рейши /Ganoderma Lucidum-90%/
От далечни времена гъба Рейши или по-известна с наименованието си Ganoderma Lucidum, е почитана от страни като Япония и Китай заради нейните ползи за здравето. В Япония името на Гъба Рейши означава „гъба фантом“, където за нея се смята още, че е „билка с духовна сила“, която символизира успеха, благополучието, божествената сила и дълголетието. При нас тя пък е засвидетелствала името си „богородична ръчица“. Гъба Рейши се използва често в кулинарията, но самата тя се слави с голяма бионаличност от: тритерпени, стероиди, феноли, нуклеотиди и техните производни, гликопротеини, полизахариди; аминокиселини – лизин и левицин; ниско съдържание на мазнини и високото пропорционално съдържание на полиненаситени мастни киселини, които са с множество здравни ползи, редица мкикроелементи; протеини, въглехидрати, влакнини; допринася за окислителните форми на ганодерните киселини: A, B, C, D, F, G, H, I, R, S, T, U, V, W, X, Y и Z, лусидонова киселина: D, E, F, G, лусидон C и др; минерални компоненти: фосфор, сяра, калий, калций, магнезий, желязо, натрий, цинк, мед, манган, стронций и др. Употребата на гъба Рейши се използва защото: има добър антитуморен ефект върху организма и помага за заболявания като: левкемия, хепатома, чернодробен тумор, рак на гърдата, рак на простата, яйчниците, дебелото черво, белодробна карцинома; замразява туморните клетки и намалява техния растеж; има силни имуномодулиращи ефекти – повишава клетъчния растеж, активира макрофагите и T-лимфоцитите; подобрява клетъчния имунитет; има добри противовирусни и антибактериални свойства; помага при хепатит B; регулира нивата на кръвната захар; помага при захарен диабет;

 

Начин на употреба:

По две капсули дневно след хранене.