ПРОДУКТИ
Кошница

Barbel Drexel Lungenkraft Билков сироп за дихателната система х 200 мл

Barbel Drexel Билков сироп за дихателната система х 200 мл
Barbel Drexel Lungenkraft Билков сироп за дихателната система х 200 мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9275
52.07лв.
Купи

Barbel Drexel Билков сироп за дихателната система

Lungenkraft е висококачествен билков сироп в подкрепа на респираторното здраве. Комбинира екстракти от лечебни растения с добре проучени и доказано благоприятни ефекти върху дихателния апарат.

Lungenkraft подпомага профилактиката и терапията на инфекциите на долните дихателни пътища, включително фарингит, тонзилит и ларингит. Ефективно превантивно средство за намаляване на риска от преминаване на инфекцията към долните отдели на дихателната система и развитие на бронхит, пневмония и бронхопневмония.

Lungenkraft проявява антимикробни и противовъзпалителни свойства. Действа като естествен експекторант, спомагащ за изхвърляне на бронхиалните секрети от дихателните пътища и улесняващ дишането.

Lungenkraft може да се използва с цел превенция – при податливост към респираторни инфекции. При наличие на симптоми – може да се включи в терапията, ако лекуващият лекар позволи.

Приемът на Lungenkraft може да осигури ползи и за хората с хронични белодробни заболявания, включително хроничен бронхит, хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ) и др. 

 

Свойства на главните съставки:


Lungenkraft съдържа екстракти от женско биле и леска, хидролати от евкалипт и бял бор, масло от розмарин и други растителни съставки за поддържане функциите на дихателната система. 

 

 

Състав:

евкалипт хидролат (9,2%), бял бор хидролат, екстракт от пъпка и лист на черна елша (0,013%), екстракт от пъпка и лист на леска (0,013%), eкстракт от сок на женско биле, масло от розмарин, концентрат от лимонов сок. 

 

 

Начин на употреба:

По 10 ml 1-3 пъти дневно, между храненията.