ПРОДУКТИ
Кошница

Barbel Drexel Bellaform Stoffwechsel Express за бърз метаболизъм табл. х 86

Barbel Drexel за бърз метаболизъм табл х86
Barbel Drexel Bellaform Stoffwechsel Express за бърз метаболизъм табл. х 86
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8212
29.99лв.
Купи

Barbel Drexel за бърз метаболизъм – подпомага метаболизма и контрола на теглото

Натурална формула за активиране на метаболитните процеси и намаляване на излишните килограми. Съдържа специална комбинация от природни съставки, която допринася за по-интензивното превръщане на хранителните вещества в енергия и изгарянето на излишните мазнини.

Bellaform Stoffwechsel Express активира енергийния метаболизъм и подпомага управлението на теглото в проблемните зони.

 

Свойства на ключовите съставки в продукта
 

Уакаме
Водорасли, отглеждани в Япония и Корея. Имат високо съдържание на витамини, минерали, антиоксиданти и други ценни вещества, които балансират кръвно-захарните нива, стимулират метаболизма на мазнините и противодействат на натрупването на мастна тъкан.

Изключително полезни са за сърдечно-съдовата система, тъй като спомагат за поддържане нивата на холестерола и кръвното налягане в норма.

 

Лют червен пипер
Източник на капсаицин – фитосъединение, което помага на тялото да изгаря повече калории и стимулира усещането за ситост.

Проучвания показват, че терапията с капсаицин при хора с леко повишен индекс на телесна маса, води до намаляване на коремните мазнини. 

 

Ябълков оцет
Популярно природно средство за потискане на апетита и намаляване на мазнините. Препоръчва се при метаболитен синдром, диабет и затлъстяване в коремната област.

Някои изследвания показват, че подобрява инсулиновата чувствителност при диети с високо съдържание на въглехидрати и понижава нивата на кръвната захар след хранене. 

 

Мултиензимен комплекс
Тъй като способства за разграждането на мазнините в организма, може да стимулира метаболизма и да допринесе за загубата на подкожни мазнини и излишни килограми.

Подобрява храносмилането и усвояването на полезните вещества от диетата, намалява подуването на корема и подпомага здравето на червата.

 

 

Състав:

Калций карбонат, ябълков оцет на прах, уакаме на прах, фибри от акация, минерален комплекс от водорасли Lithothamnium calcareum, ананас (плод) на прах, папая (плод) на прах, папаин (4.2%), бромелаин (4.2%), черен пипер екстракт (2.5%), мултиензимен комплекс (2%), ацерола на прах, цинк глюконат, Л-Аскорбинова киселина, освобождаващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини, селен (обогатени дрожди).

 

Начин на употреба:

По 2  таблетки дневно, за предпочитане сутрин преди закуска, с достатъчно количество вода.