ПРОДУКТИ
Кошница

Barbel Drexel Darmshutz mit Weihrauch За добра чревна бариера x 180 таблетки

Barbel Drexel За добра чревна бариера x 180 таблетки
Barbel Drexel Darmshutz mit Weihrauch За добра чревна бариера x 180 таблетки
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: a9290
59.00лв.
Купи

Barbel Drexel За добра чревна бариера

Darmschutz mit Weihrauch комбинира Л-глутамин, билкови екстракти и фибри, които подпомагат здравето на чревната лигавица. Продуктът е особено подходящ при синдром на раздразненото дебело черво (Irritable Bowel Syndrome / IBS) и повишена чревна пропускливост.
 

Как действа Darmschutz mit Weihrauch

 • Допринася за възстановяване целостта на чревния епител и защитните му механизми.
 • Подпомага способността на чревната лигавица да предотвратява обмена на токсини и бактерии от чревния лумен в кръвообращението.
 • Съдейства за понижаване на възпалението на чревната лигавица и пропускливостта на червата.
 • Спомага за подобряване качествения състав на чревната микрофлора.
 • Облекчава симптоми като прекомерно образуване на газове, подуване на корема, тежест и болки.
 • Нормализира изхождането.
 • Стимулира усвояването на полезни вещества от диетата.
   

Една от най-ценните съставки в Darmschutz mit Weihrauch, е L-глутамин – аминокиселина с решаваща роля за здравето на червата и поддържане защитните функции на чревния епител.

Въпреки че Л-глутамин се синтезира в адекватни количества в човешкия организъм и може да се набавя от храната, нейният дефицит е често срещан. Основни причини за изчерпването на Л-глутамин включват силен стрес, тежки инфекции, интензивни физически натоварвания, химиотерапия и лъчетерапия, имунни нарушения и др.

Счита се, че недостигът на Л-глутамин е един от рисковите фактори за развитието на синдрома на раздразненото дебело черво (СРДЧ) и увреждането на чревната лигавица.

Допълнителният прием на Л-глутамин под формата на диетична добавка е отлично решение за всички, страдащи от СРДЧ, повишена чревна пропускливост, хранителни непоносимости, нарушено храносмилане, повишено газообразуване и подуване на корема, запек или диария.


Как действа Л-глутамин:
възстановява целостта на лигавицата на червата
поддържа бариерната функция на чревния епител – да предотвратява навлизането на токсини, алергени и патогени в кръвния поток
подпомага здравето на лигавицата на хранопровода
стимулира активността на имунните клетки в червата
понижава възпалителните процеси в стомашно-чревния тракт
Darmschutz mit Weihrauch съдържа Л-глутамин от бяло зеле, който допринася за възстановяване сепаративната функция на чревната лигавица и осигуряване цялостна подкрепа за стомашно-чревния тракт.

 

Състав:

Акациеви влакна (59%), Л-Глутамин (10%), оризово нишесте,  тамян на прах (8%; от босвелия), млечна киселина на прах, екстракт от невен (5:1), бутурак, маточина, екстракт от ориз, витамин В2.

 

 

Начин на употреба:

По 3 таблетки 2 пъти дневно преди хранене, с обилно количество вода.